Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elmas Kafa

Uzman
Normalde 80-90 FPS alıyorken, şu anda kendiliğinden 30'a sabitlendi. Ayarlardan FPS kısıtlamaya baktım, açık bile değil. Açıp 10 sabitlediğimde FPS düşüyor ama arttırdığımda 30'a sabitleniyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde 80-90 FPS alıyorken, şu anda kendiliğinden 30'a sabitlendi. Ayarlardan FPS kısıtlamaya baktım, açık bile değil. Açıp 10 sabitlediğimde FPS düşüyor ama arttırdığımda 30'a sabitleniyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Hocam 700-800 poplu sunucularda oynamıyorsanızda 80-90 az normalde 110 civarı almanız lazım.

Hocam 700-800 poplu sunucularda oynamıyorsanızda 80-90 az normalde 110 civarı almanız lazım.

Şarja takılı değilmiş. 3'lü priz çıkmış da. Şu an 60 FPS alıyorum yani.

Naval güncellemesinden sonra hiç oynamadım, yeni girdim, FPS çok düştü, ne yapmam lazım ki?

Şarja takılı değilmiş. 3'lü priz cıkmısda. Şu an 60FPS alıyorum yani

Naval güncellemesinden sonra hiç oynamadım yeni girdim FPS cok dustu ne yapmam lazımki

Laptop olmasından kaynaklı diye düşünüyorum?

Şeye baksana GeForce Experience içinde battery Boost veya whisper mode açık kalmıştır. Laptoptaysan direkt 30'a kitler. O saçma şeyi kapat, fişe tak. Masaüstüysen ekran kartı Denetim Masası'ndan V-Sync yarım hıza düşmüş olabilir, onu kapat. Arkada RivaTuner statistics server falan açıksa, oradan limit yemişsindir. Sağ alttan bul, kapat düzelir.