cansxxr

Yetkin
Sıklıkla yapmıyor ama her uzun oynadığımda 1-2 yapıyor. Bir anda oyun drop yiyor ve Steam bildirimleri geliyor "arkadaşların su oyuna girdi" diye ve sonra sunucudan bağlantım, kopuyor ardından ana menüde sol üst kısımda uzun kırmızı hatalar çıkıyor. Sorun nedir? SS alamadım kameradan çekebildim.

1000072191.webp
1000072190.webp

Sonra girmeye calisinca da bunu yapiyor.

1000072192.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıklıkla yapmıyor ama her uzun oynadığımda 1-2 yapıyor. Bir anda oyun drop yiyor ve Steam bildirimleri geliyor "arkadaşların su oyuna girdi" diye ve sonra sunucudan bağlantım, kopuyor ardından ana menüde sol üst kısımda uzun kırmızı hatalar çıkıyor. Sorun nedir? SS alamadım kameradan çekebildim.

Eki Görüntüle 115250 Eki Görüntüle 115251

Sonra girmeye calisinca da bunu yapiyor.

Eki Görüntüle 115252
Oyun dosyalarını steamden doğrula.
2.olarakta bunları kapa. Bildirim gelmesin. Steam sol üsteki logosuna basıp > ayarlar > bildirim
1736927747903.webp

Oyun dosyalarını Steam'den doğrula.
2.olarak da bunları kapa. Bildirim gelmesin. Steam sol üsteki logosuna basıp > ayarlar > bildirim.
Eki Görüntüle 115290

Deneyeceğim. Ama bildirimlerden değil de sanki ani bir sunucudan düşüyorum gibi Steam'den bağlantıp kopuyor gibi geldi. Çünkü tüm arkadaşların bildirimi birden geliyor daha önceden gelen bildirimlerde geliyor aynı internet gidip gelmiş gibi.