Geraltın kılıcı
Üstün
Efendim, uyuduğumda nedense rüya benzeri bir şey görmüyorum. Neden görmüyorum? Uykuya dalmadan önce düşüncelerim harici bir şey yapmıyorum.
Unutkan birisi değilim. Eskiden rüyalarımı uyandığım zamanlarda hatırlayabiliyordum.Aslında görüyorsunuz ama uyandıktan sonra unutuyorsunuz bu bende de oluyor hep.
1-2 gibi yatıp 8'de kalkıyorum. Uyku düzenimi şu 1 haftada epey bir bozdum.Uyumadan önce yatağa telefonunla girme ve telefonunla uğraşma. Gün içinde yor kendini biraz. Çok az saat uyuyorsan ondan kaynaklı da olabilir.
Dediğiniz şeyin rüya görmekle alakası yok ama uyku kalitesini ve uykuya dalma hızını arttırır.Uyumadan önce yatağa telefonunla girme ve telefonunla uğraşma. Gün içinde yor kendini biraz. Çok az saat uyuyorsan ondan kaynaklı da olabilir.
Görüyorsun, sadece hatırlamıyorsun.Efendim, uyuduğumda nedense rüya benzeri bir şey görmüyorum. Neden görmüyorum? Uykuya dalmadan önce düşüncelerim harici bir şey yapmıyorum.
Uyumadan önce yatağa telefonunla girme ve telefonunla uğraşma. Gün içinde yor kendini biraz. Çok az saat uyuyorsan ondan kaynaklı da olabilir.