iCharlsOfficial

Başarılı
Herkese iyi günler, dünden beri GPU'm boşta %100 kullanmaya başladı, güç kullanımı maksimumda 150W kullanıyor ve GPU sıcaklığı 75, Hotspot sıcaklığı 88 gözüküyor, stabil. Normalde Zero RPM modu açık fakat buna rağmen fanlar 1500 RPM'de çalışıyor, normalde 500'de takılırdı, sesini çıkarmazdı. Ayrıca şöyle bir şey fark ettim; Görev Yöneticisi'ni açtığımda GPU kullanımı düzeliyor, %2 falan oluyor, normal hale geliyor fakat Görev Yöneticisi'ni kapatınca tekrardan fırlıyor %99'a. Virüs bulaşmış olabilir mi diye düşündüm fakat herhangi bir virüs bulaştıracak bir şey yapmadım son 3 gündür. En son bilgisayarı oyundayken işim çıktığı için güç tuşundan kapattım ve geri açtığımda oyuna girerken birkaç saniye 1 FPS vermesinden dolayı bir şeylerin ters gittiğini anladım. DDU işlemi yaptım fakat durum gene aynı, Windows Defender ile Quick Scan yaptım fakat herhangi bir sonuç çıkmadı, bir de MRT işlemi yaptım, gene bir şey çıkmadı. Bu neyden kaynaklı olabilir?

Ek olarak bilgisayarı yeniden başlatırken fark etmiştim; bu yeniden başlatmayı engelleyen uygulamalar çıkıyor ekranda, işte Steam vb. Bende bunlara ek "AppLifeMonitor" diye bir şey gözüküyor ve bunu hiç görmemiştim eskiden, kaynağını bulamadım. Hangi uygulamadan gelen bir şey bilmiyorum.

Ek olarak video linki: https://mega.nz/file/GzpwDBZS#Zzeb7DmJ6-C3V6IXTMj_MUlmJvg-MoQc3BCkYgHbADg

Ekran kartım:
XFX AMD Radeon™ RX 5600 XT 12Gbps 6GB GDDR6 THICC III Ultra