user427696a 3

Başarılı
Sabahtan beri Windows açılırken ekran kartı görüntüyü kesiyordu, hiç görüntü gelmiyordu. Ondan sonra güvenli modda DDU ile sürücüyü silip 23.11.1 sürümünü kurdum ancak yine aynı sorun oldu.

Tam seçim ekranında görüntü hızlı hızlı gidip geldi ve ardından tamamen gitti. Kilit ekranı gelene kadar görüntü yoktu.

Ne yapmam gerekir? Bir çözüm yolu var mı?

Ben ve iki arkadaşım Rx570 kullanıyoruz. İlk 5-6 sene sorun yoktu ama 7-8. seneye geldiğimiz zaman bizim de görüntüler yavaş yavaş kesilmeye başladı. Hatta benim bir arkadaşımın ekran kartı 5. yılında, benle diğer arkadaşımın kartı da 7. yılında görüntüde kesilmeler olmaya başladı.

Zamanında yorulan Rx570'ler yaşlanınca sanırım kronik olarak ölüyorlar. Eğer kartı sonuna kadar zorlamazsanız çok sıkıntı olmaz ama biz kartı hep sonuna kadar kullandık ondan şuan can çekişiyorlar.

Yeni kart alın bence. Biz arkadaşlar ile farklı driver sürümleri, bakım ve farklı Windows sürümleri denesem de maalesef düzeltemedik. Kasadan hard reboot atınca şansa açılıyor o zaman kullanabiyorum. Kart kendisi ölmeye başlamış.

Ben ve iki arkadaşım RX570 kullanıyoruz. İlk 5-6 sene sorun yoktu ama 7-8. seneye geldiğimiz zaman bizim de görüntüler yavaş yavaş kesilmeye başladı. Hatta benim bir arkadaşımın ekran kartı 5. yılında, benimle diğer arkadaşımın kartı da 7. yılında görüntüde kesilmeler olmaya başladı.

Zamanında yorulan RX570'ler yaşlanınca sanırım kronik olarak ölüyorlar. Eğer kartı sonuna kadar zorlamazsanız çok sıkıntı olmaz ama biz kartı hep sonuna kadar kullandık ondan şu an can çekişiyorlar.

Yeni kart alın bence. Biz arkadaşlar ile farklı driver sürümleri, bakım ve farklı Windows sürümleri denesem de maalesef düzeltemedik. Kasadan hard reboot atınca şansa açılıyor o zaman kullanabiyorum. Kart kendisi ölmeye başlamış.

Hocam direk driver kurunca sorunsuz kapatana kadar kullanabiliyorum ama yeniden başlattıktan sonra böyle gidiyor yani driver kurduğum an bozulması gerekmez mi? Bir ümit bu konudan çözüm bulmayı deniyorum.