VenomBey

Başarılı
Arkadaşlar merhaba kafayı yiyeceğim :D. Ekran kartım RX 570 biliyorum biraz eski kaçıyor fakat merak ettiğim şöyle bir durum var.

1775671403539.png

8 GB VRAM'ım var çoğu iyi ekran kartı ile de aynı. Problem ne? Niye 200 FPS'ler alamıyorum.
İşlemci ve RAM:

1775671469767.png

İşlemci mi yükseltmek lazım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 239527

O bilgisayarı açarken terör soruşturması da açılıyor mu potansiyel bombalamadan ötürü? Gerçek real 500W Power suppyl boru değil çünkü...

Yeni PSU gerekir.

Hahahuahajahahaj hocam güldürdü vallahi. Şu ana kadar patlamadı çok şükür maşallahınızı alırım.

Sistem içerisinden yapılan clock işlemleri mantıksız. En mantıklısı BIOS'tan yapmak. O da uğraştırıcı. Deneme yanılma ve sistem kapatma yaşanma olasılığı yüksek.

Siz bilirsiniz hocam. 16 GB VRAM'li bir kasa belki 5 6 bin farkla denk gelebilir.

Vallahi hocam çünkü 2 parça değişmiyor bayağı bir şey değiştiğinden yeni PC bakmak daha mantıklı gibi. Yine onun için konu açarım veya şu anda önerdiğiniz bir şey var mı?

Hahahuahajahahaj hocam güldürdü vallahi. Şu ana kadar patlamadı çok şükür maşallahınızı alırım.

Vallahi hocam çünkü 2 parça değişmiyor bayağı bir şey değiştiğinden yeni PC bakmak daha mantıklı gibi. Yine onun için konu açarım veya şu anda önerdiğiniz bir şey var mı?

Bütün önerilerimi yaptım zaten çözüm işaretli mesajda. Ben olsam sıfır kasa bakmak yerine elimdekini toparlarım. Çünkü elinizdekini anca 2. Elde parça parça satarsınız komple kasa olarak alan çıkacağını çok düşünmem.

Bütün önerilerimi yaptım zaten çözüm işaretli mesajda. Ben olsam sıfır kasa bakmak yerine elimdekini toparlarım. Çünkü elinizdekini anca 2. Elde parça parça satarsınız komple kasa olarak alan çıkacağını çok düşünmem.
Anladım hocam yani sırasıyla
Kasa
Psu
Anakart
Soğutucu
İşlemci
Ram Almam lazım

@Koneko Toujou Hocam selam bir şey soracağım lol sistem gereksinimlerine baktımda önerilen işlemci olarak şunu yazmışlar:
Intel Core i5-8250 (https://www.intel.com/content/www/u...r-6m-cache-up-to-3-40-ghz/specifications.html) Kendi işlemcime bakınca daha yüksek gözüküyor acaba bir ayar falanmı yapmak lazım sistemde? Mesela normalde kurmam gereken paketler veya başka bir şeyler. Sistemi satın aldığımdan beri anakartı güncellemedim mesela alakası olabilirm?

Veya sıfırdan bi windows 11 mi kursam?

@Koneko Toujou hocam selam bir şey soracağım LoL sistem gereksinimlerine baktımda önerilen işlemci olarak şunu yazmışlar:
Intel Core i5-8250 (https://www.intel.com/content/www/u...r-6m-cache-up-to-3-40-ghz/specifications.html) Kendi işlemcime bakınca daha yüksek gözüküyor acaba bir ayar falan mı yapmak lazım sistemde? Mesela normalde kurmam gereken paketler veya başka bir şeyler. Sistemi satın aldığımdan beri anakartı güncellemedim mesela alakası olabilirm?

Veya sıfırdan bir Windows 11 mi kursam?

Minimum sistem gereksinimleri ya onda da 6 MB önbellek var sende de 6MB önbellek var. Bu yüzden en düşük FPS'i alıyorsun. Bu kadar basit.