Kullanım amacına göre değişir ancak hâlâ idare ederin üstünde bir oyun performansı var. Kardeşimin bilgisayarında i7 4770 ve RX 580 var mesela, God of War Ragnarok ultra ayarlarda 100 FPS taş gibi de oynuyor frame gen gibi teknolojiler ile. 2. el piyasası da 8 GB versiyon için 2000-2500 olduğunu düşünürsek hâlâ daha mantıklı bir kart, özellikle düşük bütçede.

Oyun amaçlı mantıklı değil. Minecraft türevi neyse de hikayeli oyunlar olmaz.
Abartmayın bence.

Kullanım amacına göre değişir ancak hâlâ idare ederin üstünde bir oyun performansı var. Kardeşimin bilgisayarında i7 4770 ve RX 580 var mesela, God of War Ragnarok ultra ayarlarda 100 FPS taş gibi de oynuyor frame gen gibi teknolojiler ile. 2. el piyasası da 2000-2500 olduğunu düşünürsek hâlâ daha mantıklı bir kart, özellikle düşük bütçede.

Değer fazla sallamasyon çünkü ben RX 6700 XT ile bu değerleri zor yakalıyorum

TLOU'yu karton grafiklerde 40 FPS oynar arkadaş:

GOW'u da aynı şekilde:

100 FPS ultra ayarlardaymış :rofl::rofl::rofl:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacına göre değişir ancak hâlâ idare ederin üstünde bir oyun performansı var. Kardeşimin bilgisayarında i7 4770 ve RX 580 var mesela, God of War Ragnarok ultra ayarlarda 100 FPS taş gibi de oynuyor frame gen gibi teknolojiler ile. 2. el piyasası da 8 GB versiyon için 2000-2500 olduğunu düşünürsek hâlâ daha mantıklı bir kart, özellikle düşük bütçede.

Abartmayın bence.
Hocam peki Lossles Scaling gibi araçlara ihtiyaç var mı?

Değer fazla sallamasyon çünkü ben RX 6700 XT ile bu değerleri zor yakalıyorum :poop:
Mesajı bir daha okur musun rica etsem. Frame gen ile diye özellikle belirttim. 8 yıllık, 2 bin liralık bir kartla elbette native 100 FPS alınıyorsa neden millet on binlerce para versin, akıl var mantık var.

Hocam peki Lossles Scaling gibi araçlara ihtiyaç var mı?
Hiç kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok oyun. Mesela Last Of Us.
Last of us oynatabilir. Ben GTX 1060da 30 FPS alıyordum orta ayarlar 1060 da 580 dengi. 30-40 FPS razıysan olabilir. Losless scaling iyi bir deneyim sunmaz 580 icin.

Ha ben upscaling kullanmıyordum. FSR ile 50 FPS rahat alırsın.

TLOU'yu karton grafiklerde 40 FPS oynar arkadaş:

Bu oyun ilk cıktıgında atılan video. Yani optimizasyonlar oldu. Ayrıca videoda FSR Quality ile highda %1 low 30 fps altına bıle dusmemıs. Gayet oynanabilir.

Son düzenleme: