Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MichaelScofield54

Çalışkan
Ekran kartım RX 580 8 GB. Oyuna her girdiğimde ekran kartı sürücüleri güncel olmadığını söylüyor ve yaklaşık 1-1.30 saat sonra çöküyor. İnternette araştırdığım kadarıyla sorun AMD 25.3.2 sürücüsünü indirince çözülüyormuş fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende aynı kartı kullanıyorum aynısı benim de başıma birçok kez gelmişti ben sorunumu voltaj düşürerek çözmüştüm.
Afterburner'e girip CTRL + F bas.
Eğer Afterburner yoksa indirebilirsin istemiyorsan da AMD'nin kendi driveri üzerinden de yapabilirsin.

1744536027027.webp

Baştaki ilk 3 kutucuğu elleme ondan sonrakileri 1050'ye getir ben sorunumu böyle çözmüştüm istersen dene.
Ekran kartım RX 580 8 GB. Oyuna her girdiğimde ekran kartı sürücüleri güncel olmadığını söylüyor ve yaklaşık 1-1.30 saat sonra çöküyor. İnternette araştırdığım kadarıyla sorun AMD 25.3.2 sürücüsünü indirince çözülüyormuş fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Şöyle yapalım güncel sürücüyü dosya şeklinde bulup Aygıt Yöneticisi'nden yüklemeye çalışın. Manuel olarak. Belki olur.

Maalesef RX 580 için driver desteği kesildi, bu kart için son sürüm 24.9.1.
PRO 24.Q4 sürücüsünü yüklemeyi dene, belki bu şekilde çözülebilir ancak onun dışında çözümü yok gibi duruyor.

Ayrıca belki bu video da işine yarayabilir.

AMD onun icin destegi kesti. DDU ile toplu bir sekilde tum GPU driverini silip en son surum WHQL ile performans modunu normal default modda ayarlayip tekrar deneyin. PSU'nuz kaç watt? 500W üstü ise PSU'ya suc atamam kaliteli bir marka ise psudanda sorun olma ihtimali var ama adrenalin uzerınden degil de GPU Tweak 3 yazılımını indirerek undervolt yap.

Bende aynı kartı kullanıyorum aynısı benim de başıma birçok kez gelmişti ben sorunumu voltaj düşürerek çözmüştüm.
Afterburner'e girip CTRL + F bas.
Eğer Afterburner yoksa indirebilirsin istemiyorsan da AMD'nin kendi driveri üzerinden de yapabilirsin.

1744536027027.webp

Baştaki ilk 3 kutucuğu elleme ondan sonrakileri 1050'ye getir ben sorunumu böyle çözmüştüm istersen dene.

Çözüm
Bende de aynı sorun vardı, çözdüm. Teşekkürler!
"Adrenalin Edition 22.5.1" sürümünü yüklemek yeterli oldu.
Normalde 11 saat boyunca yüksek ayarlarda sorunsuz oynadım ama "2. Bölüm: Serafiler"deki otopark alanında sürekli çöküyordu. Bu sürücüyle birlikte o sorun da ortadan kalktı.