bilipnapacan

Uzman
RX560 2 GB ekran kartım vardı. O da 2 GB'dan 1.6 GB'a düştü. Neden böyle oluyor?

Zaten ekran kartım yeterli FPS veremiyor. Diğer arkadaşlarımın RX6600 kartlarına göre düşük FPS veriyor. Daha demin 5 gün önce atılmış aynı sistemle, aynı ayarda olan bir videoya baktım ve arada 30 FPS fark var.

Bu arada Windows 11 kullanıyorum ama sol köşede Windows 10 yazıyor. Bu nasıl mümkün olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u nereden indirdin? VRAM'in eksik gözükmesi önemli bir şey değil ama Windows 10 yazması garipmiş. Ekran görüntüsü var mı sol köşeden? Yükseltme ile mi geçtin Windows 11'e?
Ekran kartını aldığım zaman bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile indirdim o kendisi bulup indirdi. Bu site win 10 gösteriyor yoksa win 11.

Diğer arkadaşlarınla aynı işlemciye mi sahipsin?
Arkadaşlarım değil moderatör değiştirdi youtube videolarına baktım 5 gün önce atılan vardı ryzen 5 3600 64 fps alırken ben 36 alıyorum default da.

Temiz kurulum yapmayı denediniz mi? AMD kısmında sürücüler problem yaratabiliyor.
Ekran kartını aldım taktım. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile sıfırladım ve kurdum.

Ekran kartını aldığım zaman bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile indirdim o kendisi bulup indirdi. Bu site Windows 10 gösteriyor yoksa Win 11.

Arkadaşlarım değil moderatör değiştirdi YouTube videolarına baktım 5 gün önce atılan vardı Ryzen 5 3600 64 FPS alırken ben 36 alıyorum default da.

Ekran kartını aldım taktım. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile sıfırladım ve kurdum.

Temiz kurulum yapmanız en iyisi. Sıfırla seçeneği kalıntılar bırakıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).webp
    Ekran Görüntüsü (14).webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 74
Oyun içi görüntü fps değeri ultra ayarlar 1920x1080 amd fsr kapalı varsayılan.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (15).webp
    Ekran Görüntüsü (15).webp
    152,5 KB · Görüntüleme: 75