AMD kart almayın, ucuz diye size mantıklı gelir. Bir sürü dert açar başınıza. Micro Stuttering, Driver sorunu, Wattman hatası vs.
Ben 6700 XT kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ayrıca bir önceki driver da bile kalsa sorun olmuyor ben 3 ay boyunca güncellemeyi unuttuğum için eski driver da kaldım. Micro stuttering'de yaşamadım şu ana kadar. Driver sorunları da en geç 1 ay içinde düzeliyor zaten.

Çok ezberci konuşuyorsun dostum halen driver sorunu diyorsun yıl oldu 2024. RX 580 değil alacağım kart.

Adam oynadığı tüm oyunlarda Micro sluttring sorunu yaşıyor. Bende aynısını yaşadığım için Linux'a geçtim. AMD kartlar Shader'ı indirmiyorlar ve DX11 oyunlarında optimize değiller.

Adam oynadığı tüm oyunlarda Micro sluttring sorunu yaşıyor. Bende aynısını yaşadığım için Linux'a geçtim. AMD kartlar Shader'ı indirmiyorlar ve DX11 oyunlarında optimize değiller.
Micro stuttering hakkında bilgim yok. Lakin bildiğim bir şey varsa o da artık driver ve wattman sorununun olmadığı. En azından 6000 ve 7000 serisinde.