Adam oynadığı tüm oyunlarda Micro sluttring sorunu yaşıyor. Bende aynısını yaşadığım için Linux'a geçtim. AMD kartlar Shader'ı indirmiyorlar ve DX11 oyunlarında optimize değiller.
Dediğiniz sorunları bir tek ben mi yaşamıyorum? Shader olarak bir tek Warzone'da sıkıntı yaşamıştım çok uzun sürüyordu yüklemeside. Last Of Us ve Horizon Forbidden West'te maksimum 10 dk beklemişimdir yüklemeden girmiştim onlara da görüntü bozulmamıştı Warzone'da ki gibi. Warzone'da dokular 144p gibi oluyordu.

Micro stuttering hakkında bilgim yok. Lakin bildiğim bir şey varsa o da artık driver ve WattMan sorununun olmadığı. En azından 6000 ve 7000 serisinde.

6Xxx'de WattMan devam ediyor. Ayrıca driver sorunları çok az bir şekilde var.

Dediğiniz sorunları bir tek ben mi yaşamıyorum? Shader olarak bir tek Warzone'da sıkıntı yaşamıştım çok uzun sürüyordu yüklemeside. Last of Us ve Horizon Forbidden West'te maksimum 10 dk beklemişimdir yüklemeden girmiştim onlara da görüntü bozulmamıştı Warzone'daki gibi. Warzone'da dokular 144p gibi oluyordu.

Efendim, kartınız nedir? Ayrıca DX11 Witcher'da veya DX11 Ready or Not'ta bir deneyebilir misiniz?

Dediğiniz sorunları bir tek ben mi yaşamıyorum? Shader olarak bir tek Warzone'da sıkıntı yaşamıştım çok uzun sürüyordu yüklemeside. Last Of Us ve Horizon Forbidden West'te maksimum 10 dk beklemişimdir yüklemeden girmiştim onlara da görüntü bozulmamıştı Warzone'da ki gibi. Warzone'da dokular 144p gibi oluyordu.
Bu arada ben Warzone'u HDD'ye kurmuştum onun etkisi biraz olabilir. SSD'ye kurulunca daha hızlı yükleniyordur herhalde.

Efendim, kartınız nedir? Ayrıca DX11 Witcher'da veya DX11 Ready or Not'ta bir deneyebilir misiniz?
6700 XT kullanıyorum. Oyunları yükleyeyim denerim.

Ben de 6700 XT kullanıcısıyım, dediğiniz oyunları deneyimleme şansım olmadı fakat RDR2, BF2042, CS2 oyunlarında herhangi bir sorun yaşamadım. RDR2’de micro stuttering sorunu vardı, AFMF açınca tamamen çözüldü.

Ben de 6700 XT kullanıcısıyım, dediğiniz oyunları deneyimleme şansım olmadı fakat RDR2, BF2042, CS2 oyunlarında herhangi bir sorun yaşamadım. RDR2’de micro stuttering sorunu vardı, AFMF açınca tamamen çözüldü.
Hangi marka?

Mesela nasıl driver sorunu var? Açıklayabilir misin? Kafadan atıyorlar driver driver diye. Ne oluyormuş?

Hangi marka?

Mesela nasıl driver sorunu var? Açıklayabilir misin? Kafadan atıyorlar driver driver diye. Ne oluyormuş?
Benim yaşadığım sorunda oyunda FPS düşüşü vardı. Başka sorun yaşamamıştım yeni sürücüyü ilk indirdiğimde ki bu da birkaç ay önceydi belki artık bu sorun yoktur.

@pwleredal hocam lütfen almayın 2.el rx 6700 xt almıştım. Bu kartta yaşadığım için değiştirdim. 2.kartı aldım sonra iade ettim.
Sonra sıfıra rx 6700 xfx modelini almıştım. Düşük gpu kullanımı ve micro stuttering sorunu aynı önceki kartlarda olduğu gibi bu kartta da vardı garantiye verdim. Ekran kartında bulaşmayın. Keşke az daha bekleyip 4060 alsaydım 🤦