Çift işletim sistemi kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla önceden RX 6700 XT modeline macOS desteği yoktu, biraz araştırdım nootrx ile kartı tanıtabiliyorsun diyorlar. Performansı nasıl olur kartın? Oyun oynamak gibi bir derdim yok, zaten oyunu Windows'ta oynarım. Hala tam desteği yok mu kartın? Normal kullanımda nasıl bir deneyim yaşarım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Hiçbir zaman NAVI 22(NAVI 21 ve 23'de olmasına rağmen) mimarisi için sürücü çıkartılmadı. Bahsettiğiniz şey ile çalışıyor, performans konusunda sorun yaşamıyorsunuz. Bilgisayarınızın diğer parçaları destekliyorsa kullanabilirsiniz. Ben çalıştırmayı denedim ancak 6700XT'de çalıştıramadım, doğrudan anakartım ile alakalı bir şey var mış sanırsam. Sonradan sinirlendiğim için devam ettirmedim denemelerimi. Daha fazla destek için Technopat'a bakmanızı tavsiye ederim, Techolay'da bu konuda uzman kimse yok. Ha yani macera arıyorsan FreeBSD veya Linux'da kullanabilirsin. Ha ihtiyacın varsa bu konuda uzman kimse yok Techolay'da.(var mış)
Sisteminizin diğer özelliklerini (anakart modeli vs.) dahil paylaşır mısınız? Ve forumda uzman var abi. @yusufklnccÇift işletim sistemi kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla önceden RX 6700 XT modeline macOS desteği yoktu, biraz araştırdım nootrx ile kartı tanıtabiliyorsun diyorlar. Performansı nasıl olur kartın? Oyun oynamak gibi bir derdim yok, zaten oyunu Windows'ta oynarım. Hala tam desteği yok mu kartın? Normal kullanımda nasıl bir deneyim yaşarım?
Oraya da yazdım adam akıllı yardımcı olan çıkmadı daha.Daha fazla destek için Technopat'a bakmanızı tavsiye ederim,
Anakart: Asus B450M-A II.
CPU R5 5600.
- Makaleler
- 4
Evet dediginiz gibi NootRX ile tanitilabiliyor 6700 XT. Sonoma veya Ventura deneyebilirsiniz.
- Makaleler
- 4
AMD işlemciyle çalıştırılan Hackintosh kurulumlarında profesyonel uygulamalarda ciddi stabilite sorunları olabiliyor. Tamamen şans meselesi. Bazılarına fixler var bazılarına yok. Veya stabilite sağlamak için bazı özellikleri kullanmamanız gerekiyor.@Yuki Peki nasıl bir deneyim yaşarım? Stabilite sorunu yaşar mıyım?
Yapmanız gereken şey normal şekilde Hackintosh kurmak başta, bazı Mac forumları var türkçe biliyorsunuzdur zaten. Sonoma ya da Ventura imajlarını indirip sisteminizin ekran kartından bağımsız EFI'leriyle normal kurulum yapıp NootRX kext'ini de config dosyasına işleyeceksiniz basitçe. İlk defa hiç bir şey bilmeden yapıyorsanız daha detaylı anlatmam gerek ama.
- Makaleler
- 4
Reddit'te 6700 XT ve 6750 XT kullanicilarinin yorumlarina gore pek bir sorun yok, dedigim gibi zaten deneyip gorun.@Yuki Peki nasıl bir deneyim yaşarım? Stabilite sorunu yaşar mıyım?
Hiç bilmiyorum açıkçası.İlk defa hiç bir şey bilmeden yapıyorsanız daha detaylı anlatmam gerek ama.
Bi bakayım yarın USB belleğim elime geçsin deneyeyim. Hiç deneyim yok, nasıl da yapacağımı da bilmiyorum açıkçası. Yarın yardımcı olursanız iyi olurdu açıkçası.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı