Çift işletim sistemi kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla önceden RX 6700 XT modeline macOS desteği yoktu, biraz araştırdım nootrx ile kartı tanıtabiliyorsun diyorlar. Performansı nasıl olur kartın? Oyun oynamak gibi bir derdim yok, zaten oyunu Windows'ta oynarım. Hala tam desteği yok mu kartın? Normal kullanımda nasıl bir deneyim yaşarım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Yeşil sitedeki moderatörün yayımladıgı Sonoma ISO'su 15.5 GB boyutunda. Tam sığar.@umut İndirmeye verdim, BalenaEtcher ile USB belleğe atacağım değil mi yine? Bu işlemi yaptıktan sonra konuya yazarım yine.
- Makaleler
- 4
GB ve GiB farkıdır o. Sığacağını düşünüyorum. Hangisi hangisini gösteriyor bilmiyorum.@Cruslan Programda 15.7 boş alan yazıyor, Windows da 14.6 boş diyor hangisi gerçek?
Onla da denesin de EFI partition için de 290MB bölüyor ya, yine aşabilir kılpayı.Yeşil sitedeki moderatörün yayımladıgı Sonoma ISO'su 15.5 GB boyutunda. Tam sığar.
Evet, yine BalenaEtcher ile.@umut İndirmeye verdim, BalenaEtcher ile USB belleğe atacağım değil mi yine? Bu işlemi yaptıktan sonra konuya yazarım yine.
- Makaleler
- 4
Çıkardığın dosyanın içinde "EFI" diye klasör olması lazım. Doğrudan bunu USB'nin ana dizinine atacaksın.@Cruslan Baktım da EFI'nin boyutu azmış direkt flashın içine mi atıyoruz EFI'yi? Ekstra EFI klasörünü açıp bir şeyler yapacak mıyım?