Mesh shading destekleyen oyunlarda 1050 Ti çakılıyor.
Onu bilmiyorum da o kadar oyun oynadım 1 defa bile drop yemedim tabii ki ayarları kıstım işlemcim iyi olduğu için de FPS yüksekti hala iş gören bir kart.
Mesh shading destekleyen oyunlarda 1050 Ti çakılıyor.
Yoo şu an masaustu sistemim yok. Kullanmiyorum herhangi bir marka. Cok fena fanboysun. AMD ekran karti alinir mi alinir ama siyah ekran hatalari Nvidia'ya oranla cok daha fazla cıkıyor istesende istemesende durum bu. Siyah ekran hatasini bulmustum neden ciktigiyla ilgili AMD forumlarinda konu actim konuyu kitleyip ceza vermislerdi cok eskiden. Ne anlation burada sen?11 yıllık kart farkındasındır umarım. Birisi de daha 2 yıllık bile değil. O aralıkta sence eli armut mu topladı AMD'nin ? Antika kartlar kullanıp AMD'ye sallıyorsunuz yahu.
R7 260X'de siyah ekranda alırsın Wattman'da. Çünkü 2013'de çıkmış bir kart. Aynı şeyleri 2024'de de görebiliyorsan bir şey demem.Yoo şu an masaustu sistemim yok. Kullanmiyorum herhangi bir marka. Cok fena fanboysun. AMD ekran karti alinir mi alinir ama siyah ekran hatalari Nvidia'ya oranla cok daha fazla cıkıyor istesende istemesende durum bu. Siyah ekran hatasini bulmustum neden ciktigiyla ilgili AMD forumlarinda konu actim konuyu kitleyip ceza vermislerdi cok eskiden. Ne anlation burada sen?
2015'de kullanmistim zaten.R7 260X'de siyah ekranda alırsın Wattman'da. Çünkü 2013'de çıkmış bir kart. Aynı şeyleri 2024'de de görebiliyorsan bir şey demem.
NVIDIA kartların hiçbir problemi olmadığını mı düşünüyorsun? Siyah ekran hataları 2000 serisinde bolca mevcut.2015'de kullanmistim zaten.2024 yilinda da goruluyor. Gir bak forumlara.
Sn. Hocam buyrun sizinle iki farklı "wattman" konusu paylaşmak isterim.R7 260X'de siyah ekranda alırsın Wattman'da. Çünkü 2013'de çıkmış bir kart. Aynı şeyleri 2024'de de görebiliyorsan bir şey demem.
Oyle bir iddiam olmadi. Fakat cok cok daha az.NVIDIA kartların hiçbir problemi olmadığını mı düşünüyorsun? Siyah ekran hataları 2000 serisinde bolca mevcut.
Konularda her ne kadar konu sahipleri inkâr da etse OC mevcut. OC yapmayıp da Wattman alan birini gösterin.Sn. Hocam buyrun sizinle iki farklı "wattman" konusu paylaşmak isterim.
Buyrun;
RX 7900 XT WattMan hatası
Merhaba. RX 7900 XT ile WattMan hatası almaya başladım. Araştırma yaptım. Videodaki yapılması gerekenleri yaptım. Çözüm olmadı. Windows Update güncel. Ekran kartı driver güncel. Voltaj ayarı -8 gibi bir ayar yapıyorlar onu nasıl yapacağım göremedim. Yardımcı olabilecek var mı? @messinicocugu...www.technopat.net
Not: Bunları gördükçe gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum..RX 7900 XT sistemde WattMan hatası
Merhaba, Bilgisayar her açıldığında AMD bildirimlerinde bu seçeneği görmekteyim. Nasıl çözebiliriz? Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi. Saygılarımla.www.technopat.net
![]()
Laptopta AMD'nin beceremediği düşüncesindeyim, lakin masaüstü bir bilgisayara geçeceksem de AMD işlemci kullanırım. 3D serisi özellikle.Oyle bir iddiam olmadi. Fakat cok cok daha az.Bu arada AMD mi Intel islemci mi tercih edersin?
AMD'nin bilerek duzeltmedigini dusunuyorum bu sorunlari. Koskaca konsollarin APU'sunu yapiyor ROG Ally, Steam deck AMD Apu kullaniyor bir sorun olmuyor fakat harici GPU'da 10 yildir duzeltemediler sunu.Sn. Hocam buyrun sizinle iki farklı "wattman" konusu paylaşmak isterim.
Buyrun;
RX 7900 XT WattMan hatası
Merhaba. RX 7900 XT ile WattMan hatası almaya başladım. Araştırma yaptım. Videodaki yapılması gerekenleri yaptım. Çözüm olmadı. Windows Update güncel. Ekran kartı driver güncel. Voltaj ayarı -8 gibi bir ayar yapıyorlar onu nasıl yapacağım göremedim. Yardımcı olabilecek var mı? @messinicocugu...www.technopat.net
Not: Bunları gördükçe gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum..RX 7900 XT sistemde WattMan hatası
Merhaba, Bilgisayar her açıldığında AMD bildirimlerinde bu seçeneği görmekteyim. Nasıl çözebiliriz? Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi. Saygılarımla.www.technopat.net
![]()