Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Tuhoiisa
Üstün
MPO (multi-plane overlay) kapatıp dener misin? NVIDIA Support
MPO (multi-plane overlay) kapatıp dener misin? NVIDIA Support
Rehberi var bizde:
MPO Nasıl Devre Dışı Bırakılır? Ekran Dalgalanması ve Takılma Sorunlarına Çözüm - Techolay
Multiplane Overlays (MPO), Windows Görüntü Sürücüsü Modelinde (DirectX) uygulanan bir özelliktir. Bu özellik, oyunun farklı koşullar altında istikrarlı
Tuhoiisa
Üstün
Rehberi var bizde:
![]()
MPO Nasıl Devre Dışı Bırakılır? Ekran Dalgalanması ve Takılma Sorunlarına Çözüm - Techolay
Multiplane Overlays (MPO), Windows Görüntü Sürücüsü Modelinde (DirectX) uygulanan bir özelliktir. Bu özellik, oyunun farklı koşullar altında istikrarlıtecholay.net
Görmemişim kusura bakmayın.
Kapalıymış zaten.Pencereli oyunlar için iyileştirmeler ayarını açıp kapatmayı dener misin? Fark olacak mı görelim.
Ek olarak bu sorun sadece Minecraft ve GTA'da oluyor.
Her ikisinde de FPS'i 75 olarak sabitleyip deneyebilir misin? Eğer olmazsa oyunlarda VSync açık mı?Ek olarak bu sorun sadece Minecraft ve GTA'da oluyor.
Her ikisinde de FPS'i 75 olarak sabitleyip deneyebilir misin? Eğer olmazsa oyunlarda V-Sync açık mı?
V-Sync açık, GTA'da 180 FPS üstüne çıkınca oyun çöküyor diye açmıştım. FPS 75'e sabit yani, Minecraft'ta deneyeceğim.
@Kedicik yine aynı sorun oluyor ve ekran kaydı aldığımda sorun gözükmüyor kayıtta fakat ben görebiliyorum titremeleri.
@Recep Baltaş
Son düzenleme:
Son olarak oyun tam ekrandaysa pencereli çerçevesize alıp dener misin?Yine aynı sorun oluyor ve ekran kaydı aldığımda sorun gözükmüyor kayıtta fakat ben görebiliyorum titremeleri.
Denedim. Daha fazla oluyor hatta.Son olarak oyun tam ekrandaysa pencereli çerçevesize alıp dener misin?
Rehberdeki dosyayı açamadım. Exe olsaydı açardım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhoiisa
Üstün
Denedim daha fazla oluyor hatta.
Rehberdeki dosyayı açamadım. Exe olsaydı açardım.
Release v5.2 · RedDot-3ND7355/MPO-GPU-FIX zaten exe hocam bu sayfadan ZIP'i indirip içindeki Exe Setup'ı açacaksınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-