cakiiiiiii3
Uzman
Ghosting yok repsonse time yuksekteMonitör ayarlarını düzgün yapmamış olabilirsin. Monitör ayarlarında response time yüksek değerlerde mi ona bakar mısın? Ghosting falan yaşıyor musun peki?
7700xt 2k da 60fps standartlarında işini görebilecek güçte bir kart. Ama bence 2k için 7800xt falan geçilmeli, standart 60fps istemiyorsan tabii.
Ya soyleki oyndsgiim oyunlarda 2k gerektirecek bir durum yok bi olursa gta olur o da 1920x1080 yetiyor dsr ile 2k yapmıştım monitörü öylede performans kaybı yaşamadan oynuyordum. Ama monitor desteklemedigi için kötü görünüyordu.
Ben 1x16 daha alayım.
Simdi dikkat ettim bu sorun genelde fpsin bir anda çok düştüğü zaman oluyor mesela valorantta başlangıçta 500 alıyorum oyun içinde bir anda 500den 390 380 400lere düşüyor o zaman bir ağırlık geliyor fps sabitleyince biraz gidiyor ama input lag oluyor öylede u fpsi bir şekilde stabillestirmezmiyim?Monitör ayarlarını düzgün yapmamış olabilirsin. Monitör ayarlarında response time yüksek değerlerde mi ona bakar mısın? Ghosting falan yaşıyor musun peki?
7700xt 2k da 60fps standartlarında işini görebilecek güçte bir kart. Ama bence 2k için 7800xt falan geçilmeli, standart 60fps istemiyorsan tabii.
Son düzenleme: