Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rifle

Uzman
Arkadaşlar, sistemi 03.08.2024'te aldım İtopya mağazasından. Ekran kartım ve işlemcim RX 7700XT, Ryzen 5 7600. Sıcaklıklarda da herhangi bir problem yok fakat her oyunda takılma var. Anlık takılma Valorant'da da aynı, hikayeli oyunlarda da aynı.

Ekran kartını satıp NVIDIA'ya geçmem mi lazım? Hiçbir sorun yok sıcaklıklar olsun testler olsun. Driver da değiştirdim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1, 5, CoD MW3, Warzone, RDR2, Valorant, CS2, Mafia Definite serisi ve GTA 5.

@Rifle Valorant hariç sorun çözüldü mü?
Rainbow six eige denedim sadece eğitim modun da onda da drop yemedim csde deniyorum şimdi.

BF1, 5, CoD MW3, Warzone, RDR2, Valorant, CS2, Mafia Definite serisi ve GTA 5.

@Rifle Valorant hariç sorun çözüldü mü?
cs2 de hiçbir sıkıntı yok tertemiz yağ gibi akıyor oyun.

Demek ki sorun yazılım kaynaklı imiş.

Ek bir güncelleme yapmak istedim, Valorant oyununda da %60 %70'lik bir drop azalma sorunu oldu bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Çözülmedi, daha da arttı, çözüldü gibi olmuştu.
Hocam amd'nin en son sürücüsünü indirin sonra aygıt yöneticisi- görüntü bağdaştırıcı ekran kartınıza tıklayın sürücü seçeneğine tıkladıktan sonra sürücüyu güncelleştire tıklayın bilgisayarımda ki sürücülere göz at diyin indirdiğiniz dosyayı seçin güncelleyin bir de öyle oyuna girip deneyin.

Hocam amd'nin en son sürücüsünü indirin sonra aygıt yöneticisi- görüntü bağdaştırıcı ekran kartınıza tıklayın sürücü seçeneğine tıkladıktan sonra sürücüyu güncelleştire tıklayın bilgisayarımda ki sürücülere göz at diyin indirdiğiniz dosyayı seçin güncelleyin bir de öyle oyuna girip deneyin.
Hocam hiç uğraşmayayım yakın da değişeceğim ekran kartı çözülür sorun.