Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rifle

Uzman
Arkadaşlar, sistemi 03.08.2024'te aldım İtopya mağazasından. Ekran kartım ve işlemcim RX 7700XT, Ryzen 5 7600. Sıcaklıklarda da herhangi bir problem yok fakat her oyunda takılma var. Anlık takılma Valorant'da da aynı, hikayeli oyunlarda da aynı.

Ekran kartını satıp NVIDIA'ya geçmem mi lazım? Hiçbir sorun yok sıcaklıklar olsun testler olsun. Driver da değiştirdim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını satıp NVIDIA'ya geçmem mi lazım?
Evet, tam olarak böyle yapman lazım. Hatta daha yeni almıştın, gönder İtopya'ya ilgilensinler.

RX 6600 kullanıcı olarak FPS drop sorunu yaşıyorum ve internetteki var olan birçok çözüm yöntemini denedim, hiçbir şekilde çözülmüyor. Burada konu da açmıştım, orada da AMD kartla sorun yaşayıp NVIDIA'ya geçtikten sonra tamamen çözüldüğünü yazdılar. Ki ben de farklı kartla denedim, mevcut ekran kartıma göre daha iyi sonuç elde ettim. Kısacası AMD bataklığına hoş geldiniz, umarım tez zamanda satar NVIDIA alırsınız.

AMD karta geçtiğimden beri drop, düşük gpu kullanımı, micro stuttering sorunu yaşıyorum 1 tane 2.el rx 6700 xt almıştım bu sorunu yaşıyordum. Aldığım yere söyledim elindeki başka aynı rx kartı verdi.
Sonra sorun bunda da var dedim, iade aldı. Sonra sıfıra rx 6700 almıştım onda da yaşadım sonra garantiye yolladım.

Biraz bakındım da genelde PBO kapatılınca sorunlarının çözüldüğünü söylemiş insanlar, bir deneyin isterseniz.
Düzelmedi.

Evet, tam olarak böyle yapman lazım. Hatta daha yeni almıştın, gönder İtopya'ya ilgilensinler.

RX 6600 kullanıcı olarak FPS drop sorunu yaşıyorum ve internetteki var olan birçok çözüm yöntemini denedim, hiçbir şekilde çözülmüyor. Burada konu da açmıştım, orada da AMD kartla sorun yaşayıp NVIDIA'ya geçtikten sonra tamamen çözüldüğünü yazdılar. Ki ben de farklı kartla denedim, mevcut ekran kartıma göre daha iyi sonuç elde ettim. Kısacası AMD bataklığına hoş geldiniz, umarım tez zamanda satar NVIDIA alırsınız.
Hocam valla kullanımlar böyle, sorun ekran kartında ise 16.500'e koydum, 16'ya falan satmayı düşünüyorum. Satıldıktan sonra ne almalıyım?

sss.webp

Ekran Alıntısı.webp

RX 6600 kullanıcı olarak FPS düşmesi sorunu yaşıyorum ve internetteki var olan birçok çözüm yöntemini denedim, hiçbir şekilde çözülmüyor. Burada konu da açmıştım, orada da AMD kartla sorun yaşayıp NVIDIA'ya geçtikten sonra tamamen çözüldüğünü yazdılar. Ki ben de farklı kartla denedim, mevcut ekran kartıma göre daha iyi sonuç elde ettim. Kısacası AMD bataklığına hoş geldiniz, umarım tez zamanda satar NVIDIA alırsınız.

36 bin lira verdik sorun yaşıyoruz, şaka gibi. Zaten ben böyle olacağını biliyordum. İtopya'ya kartı verip uğraşmaya değmez gene değişim çıksa, aynı sorunlar olacaktır. İtopya'daki çalışana demiştim eğer AMD kart da sorun olursa satar NVIDIA alırım diye o da öyle yaparsın dedi. Kumar oynadım, kaybettim.

RX 6600 kullanıcı olarak FPS düşmesi sorunu yaşıyorum ve internetteki var olan birçok çözüm yöntemini denedim, hiçbir şekilde çözülmüyor. Burada konu da açmıştım, orada da AMD kartla sorun yaşayıp NVIDIA'ya geçtikten sonra tamamen çözüldüğünü yazdılar. Ki ben de farklı kartla denedim, mevcut ekran kartıma göre daha iyi sonuç elde ettim. Kısacası AMD bataklığına hoş geldiniz, umarım tez zamanda satar NVIDIA alırsınız.

Çok mutsuz ve üzgünüm hocam, umarım sorun sadece kartadır da, NVIDIA alınca geçer attım size zaten değerleri. :( :( :(

@Rifle iade şansınız varsa edin. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok.
iade etmekle uğraşamam hocam, zaten sistem alacaktım ben. 7700XTde ise tek sorun, satıp Nvidia alırım.

@Rifle iade şansınız varsa edin. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

İade şansım var ama, uğraşmak istemiyorum vallahi. Mağazadan aldım çok uzak kargo falan ile gönderin demeyin boşuna göndermem, tek yapacağım şey ekran kartını satıp NVIDIA almak

İade etmeye çalış, git bekle 20 gün sonra geri gelsin sorunsuz diye, tekrar aynı problemleri yaşa vs vs vs

@Rifle 14 gün dolmamış koşulsuz şartsız iade etmeniz lazım.

Hazır sistemler de, o geçerli değil hocam. Gaming genden biliyorum da iade edip gene beklemek istemiyorum zaten gene sistem alacağım. Kule tipi de aldım ekran kartını satmak en mantıklısı ne önerirsin?

Sizlerden öneri bekliyorum iade hariç

Son düzenleme:
Hazır sistemler de, o geçerli değil hocam. Gaming genden biliyorum da iade edip gene beklemek istemiyorum zaten gene sistem alacağım. Kule tipi de aldım ekran kartını satmak en mantıklısı ne önerirsin?

Sizlerden öneri bekliyorum iade hariç
0 ekran kartı mı yoksa 2.el mı istiyorsun birde Max bütçeni söyle tavsiye vereyim.