Aynı işlevi görüyor bence uzun olanlar daha şık ve sağlam. Bende vidalı şeklinde kullanıyorum kartın kutusundan öyle çıkmıştı.

Stanley 0/42/294 Torpedo Su Terazisi bundan almıştım sonra emin olmak için, herkesin evinde bulunması gerekiyor bence 130 TL zaten.
Hocam bende PNY XLR 3070 var 3 fanlı. Yaklaşık 6 aydır aparatsız kullanıyorum, sıkıntı olur mu sizce? Biraz takıntılıyım böyle konularda.

Hocam bende PNY XLR 3070 var 3 fanlı. Yaklaşık 6 aydır aparatsız kullanıyorum, sıkıntı olur mu sizce? Biraz takıntılıyım böyle konularda.
Kart ağırlığına göre bu desteklerden koymak şart elinizle kontrol edin kasa kapalıyken çok aşağıda duruyorsa alın bir destek aparatı. Sokete ağırlık bindiği için kırabilir.

Attığın aparatı aldığım zaman bununla ne farkı var hocam ?
Dedim ya, plastik uzayan bir şey yerine sağlam duran daha şık bir demir takmış oluyorsun. Ekran kartının ucunda bir plastik durmuyor, ekran kartının altında boylamasına şık bir demir duruyor. Ömrü daha uzun olur hem de.

Screenshot_2025-02-04-10-07-52-98_2c2851f616de21a6da6fb44c83a25e93.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart ağırlığına göre bu desteklerden koymak şart elinizle kontrol edin kasa kapalıyken çok aşağıda duruyorsa alın bir destek aparatı. Sokete ağırlık bindiği için kırabilir.
Alacağım zaten. En son kontrol ettiğimde bir yamukluk yoktu öyle. Dışardan bakınca da bir sarkma gözükmüyordu.