Bütçe
20.000 TL
Kart yorumlarında şöyle bir görsel gördüm ve alan kişi "Cronos ve Silent Hill 2 Remake gibi oyunlarda ışın izleme açınca hata alıyorum ve görseldeki bozukluklarla karşılaştım fiyat uygun olabilir ama NVIDIA başka" tarzında bir yorum yapmış. Bunlar bu kadar para verdiğim üründe görmek istemediğim şeyler mesela kaldı ki kimse bunu istemez. AMD hala şansa bağlı mı devam ediyor? Kimisi alıyor hiç sorun yaşamıyor kimisi alıyor krallar gibi kullanıyor kısmı çok kafa karıştırıcı.

kart geldiğinde güncellemeleri geldiği gün yüklememenizi tavsiye ederim.
Evet uzun süredir 6600 XT kullandığım için bu konuya yeterince hakimim hocam o konuda problem yok. Sadece aldığım kartı taktıktan sonra içim rahat problemsiz kullanmak açısından açtım konuyu. 6600 XT çok şey yaşattı bana bu yüzden tereddüte düştüm.

Dosya Ekleri

• 1764000039944.webp
    1764000039944.webp
    172,1 KB · Görüntüleme: 37
Al. Hiç acıma. Tokatlıyor 5060'ı. Bir de nereden duydun onu?
Redditte yabancıların tartışmalarında ve bazı konularda görmüştüm ancak geçmişte tabii. Sapphire hariç birkaç model daha sayılmıştı ancak genel anlamda problemli olan modelleri bir başlıkta toplamışlardı, bu modelleri satın alan insanların özellikle problem yaşadığını söylüyorlardı. Tabii ki doğru kabul etmedim direkt ancak böyle bir söylenti vardı yani.

Reddit'te yabancıların tartışmalarında ve bazı konularda görmüştüm ancak geçmişte tabii. Sapphire hariç birkaç model daha sayılmıştı ancak genel anlamda problemli olan modelleri bir başlıkta toplamışlardı, bu modelleri satın alan insanların özellikle problem yaşadığını söylüyorlardı. Tabii ki doğru kabul etmedim direkt ancak böyle bir söylenti vardı yani.

Sapphire Pulse 9070XT kullanıyorum memnunum. Ancak sevmeyini de çok nedense Pulse serisinin.

Sapphire Pulse 9070XT kullanıyorum memnunum. Ancak sevmeyini de çok nedense Pulse serisinin.
Bende şu an 6600 XT pulse modelini kullanıyorum kartın soğutmasından vesaire çok memnunum sadece stabilite sorunlarını modele bağlayan insanlar gördüğümden belirtmek istedim.