pashaa
Uzman
Oynadığın oyunlara bağlı yeterli. FPS oynatır Hikayeli AAA'da ağlatır cinsten bir kart.
Oynadığın oyunlara bağlı yeterli. FPS oynatır Hikayeli AAA'da ağlatır cinsten bir kart.
Evet uzun süredir 6600 XT kullandığım için bu konuya yeterince hakimim hocam o konuda problem yok. Sadece aldığım kartı taktıktan sonra içim rahat problemsiz kullanmak açısından açtım konuyu. 6600 XT çok şey yaşattı bana bu yüzden tereddüte düştüm.kart geldiğinde güncellemeleri geldiği gün yüklememenizi tavsiye ederim.
Ekstra şunu eklemek istiyorum bazı insanlar sadece Sapphire Pulse model kartlarda sorun olduğunu vesaire savunuyorlar. Şu an avantajlı olan Sapphire Pulse 9060 XT 16 GB ürün. Bu modeli mi alayım yoksa farklı bir model öneriniz var mıdır?
Redditte yabancıların tartışmalarında ve bazı konularda görmüştüm ancak geçmişte tabii. Sapphire hariç birkaç model daha sayılmıştı ancak genel anlamda problemli olan modelleri bir başlıkta toplamışlardı, bu modelleri satın alan insanların özellikle problem yaşadığını söylüyorlardı. Tabii ki doğru kabul etmedim direkt ancak böyle bir söylenti vardı yani.Al. Hiç acıma. Tokatlıyor 5060'ı. Bir de nereden duydun onu?
Reddit'te yabancıların tartışmalarında ve bazı konularda görmüştüm ancak geçmişte tabii. Sapphire hariç birkaç model daha sayılmıştı ancak genel anlamda problemli olan modelleri bir başlıkta toplamışlardı, bu modelleri satın alan insanların özellikle problem yaşadığını söylüyorlardı. Tabii ki doğru kabul etmedim direkt ancak böyle bir söylenti vardı yani.
Bende şu an 6600 XT pulse modelini kullanıyorum kartın soğutmasından vesaire çok memnunum sadece stabilite sorunlarını modele bağlayan insanlar gördüğümden belirtmek istedim.Sapphire Pulse 9070XT kullanıyorum memnunum. Ancak sevmeyini de çok nedense Pulse serisinin.