Detaylar
Kim cevapladı?DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Kesinlikle RX 9060XT almanı tavsiye etmem. Bütçe varsa RTX 5060 Ti 16 GB almanı tavsiye ederim. Sıfır bir ekran kartı elzem değilse RTX 4070'de ikinci elde bakabilirsiniz.
5060 Ti GPU gücü 16 GB VRAM'i işleyecek kapasitede değil ne hikmete 16 GB versiyonu öneriyorsun? 5060 Ti 8 GB daha mantıklı ya da 5070 12 GB.
Yasin Alemdağ
Yetkin
5060 Ti GPU gücü 16 GB VRAM'i işleyecek kapasitede değil ne hikmete 16 GB versiyonu öneriyorsun? 5060 Ti 8 GB daha mantıklı ya da 5070 12 GB.
Ah işte onu demeyecektin ben onu en son dediğimde ağır bir linçle karşı karşıya kaldım
SunseTTime
Uzman
Hocam açılan konulardan da mı bir habersiniz? Yerli yabancı forumları bir tarayın isterseniz. 12GB deseniz eyvallah diyeceğim de 8GB 5060 Ti alan herkes pişman. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.5060 Ti GPU gücü 16 GB VRAM'i işleyecek kapasitede değil ne hikmete 16 GB versiyonu öneriyorsun? 5060 Ti 8 GB daha mantıklı ya da 5070 12 GB.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam açılan konulardan da mı bir habersiniz? Yerli yabancı forumları bir tarayın isterseniz. 12 GB deseniz eyvallah diyeceğim de 8 GB 5060 Ti alan herkes pişman. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.
Ya hocam nasıl pişman. Bana söyler misin 16 GB VRAM'ı o kart hangi gücüyle dolduracak. Hadi bir şey yapıp doldurdu ne yapacaksın 15 FPS'le oyun mu oynayacaksın.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Ya hocam nasıl pişman. Bana söyler misin 16 GB VRAM'ı o kart hangi gücüyle dolduracak. Hadi bir şey yapıp doldurdu ne yapacaksın 15 FPS'le oyun mu oynayacaksın.
Bunlara göre 5060Ti 16 GB, 5070 12 GB'den daha mantıklı.
SunseTTime
Uzman
5000 Serisi alan adam ileriye dönük yatırım yapmak istiyordur. Yeni nesil oyunların kaç GB VRAM kullandığı ortada. Her şeyi geçtim sadece oyun oynamak için de alınmıyor ekran kartı. Tüm bunları düşündüğünde 8GB mı alınır yoksa 16GB mı? Pchocası videosunu izle istersen, adam güzelce açıklıyor 8GB üretmek ne diyor bu kartları.Ya hocam nasıl pişman. Bana söyler misin 16 GB VRAM'ı o kart hangi gücüyle dolduracak. Hadi bir şey yapıp doldurdu ne yapacaksın 15 FPS'le oyun mu oynayacaksın.
Öyle bir şey demedim ben. 5060Ti 8gb mantıklı buluyorsunuz. Sadece ona karşıyım. 12gb üretilse dediğiniz gibi daha mantıklı olurdu. O da olmadığı için 16gb alınıyor hepsi bu.Bunlara göre 5060Ti 16 GB, 5070 12 GB'den daha mantıklı.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
5000 serisi alan adam ileriye dönük yatırım yapmak istiyordur. Yeni nesil oyunların kaç GB VRAM kullandığı ortada. Her şeyi geçtim sadece oyun oynamak için de alınmıyor ekran kartı. Tüm bunları düşündüğünde 8 GB mı alınır yoksa 16 GB mı? Pchocası videosunu izle istersen, adam güzelce açıklıyor 8 GB üretmek ne diyor bu kartları.
Öyle bir şey demedim ben. 5060 Ti 8 GB mantıklı buluyorsunuz. Buna karşıyım.
Sen pchocası izliyorsun, ben bu işlerin piri Nebi Akgün'ü takip ediyorum. Bu videoyu izlersen bize hak verirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yasin Alemdağ
Yetkin
PChocası kim ya? O kim ki ben videosunu izleyeceğim. Günümüz oyunları neden yüksek VRAM yiyor? Çünkü grafikleri daha iyi peki grafik iyi olunca ne olur? Kart zorlanır zorlanırsa ne olur? FPS düşer FPS düşerse ne olur? Oyun oynanmaz hale gelir. Kapiş.
heart like a grave
Yetkin
VRAM olayı o kadar üstünde durulacak bir şey değil arkadaşlar. Birçok 8 GB ekran kartıyla VRAM sınırını aşan, uyarılar veren oyunlar oynadım. Bakın, sadece tek bir kartla da değil, o şekilde birçok kart kullandım.
VRAM sınırı aşılsa bile hiç takılma ve performans düşüklüğü gözlemlemedim. FH5’in de böyle VRAM uyarısı var mesela, verir durur ama her ayar ultra 8 GB iki farklı ekran kartıyla aktım geçtim.
VRAM sınırı aşılsa bile hiç takılma ve performans düşüklüğü gözlemlemedim. FH5’in de böyle VRAM uyarısı var mesela, verir durur ama her ayar ultra 8 GB iki farklı ekran kartıyla aktım geçtim.