Ayrıca yukarıda yazdıklarıma ek olarak AMD yazılımı üzerinden hiçbir ayar açmayın FreeSync dışındaki hiçbir özelliği kullanma gecikme önleme çoğu oyunda daha fazla takılmalara sebebiyet verir. Özelikle yazılım üzerinde her şeyi varsayılan bırak.
Default her şey.

1741961742458.webp

MPO disable reg dosyasını indirip yönetici olarak çalıştırdıktan sonra sisteme restart atar mısın?

Bu oyunda oluyor mu yoksa sadece tarayıcıda mı? Tarayıcıda beyaz ekran dışında siyah ekranda da dener misin mouse oynatmayı? Beyaz arka planda mouse imleci kaybolma sorunu vardı bir ara.

Bu oyunda oluyor mu yoksa sadece tarayıcıda mı? Tarayıcıda beyaz ekran dışında siyah ekranda da dener misin mouse oynatmayı? Beyaz arka planda mouse imleci kaybolma sorunu vardı bir ara.

Genel olarak her şeyde hisediyorum o takılmayı olmayan yerlerdede.

Yaptım not defteri içeriğine bakıp mouse sağa sola saladım orada bile takılma yaşadım (:

Genel olarak her şeyde hisediyorum o takılmayı olmayan yerlerdede.

Yaptım not defteri içeriğine bakıp mouse sağa sola saladım orada bile takılma yaşadım (:

Sorun kart bence bir problem var bunda donarken çok hızlı görünmeyecek derecede siyah olup tekrar ekran geliyor çok hızlı şeklilde fark etmek imkansız.

Son düzenleme:
Radeon-ID sitesinde 4 gün önce güncellenmiş bir driver var modlu mu emin değilim bunu yüklese sorun olur mu? Kart benim olmadığı için bir yorum yapamıyorum yükle veya yükleme diye.

Ayrıca ekran kartını başka bilgisayarda deneme şansın var mı sorun orada da olacak mı acaba?

Radeon-ID sitesinde 4 gün önce güncellenmiş bir driver var modlu mu emin değilim bunu yüklese sorun olur mu? Kart benim olmadığı için bir yorum yapamıyorum yükle veya yükleme diye.

Ayrıca ekran kartını başka bilgisayarda deneme şansın var mı sorun orada da olacak mı acaba
PC sorun olsa diğer kartlarda olusurdu sorun rx590 bile taktım sorun yoktu rtx 3080 sorun yok sadece bu karta sorun yasadım

PC sorun olsa diğer kartlarda olusurdu sorun rx590 bile taktım sorun yoktu rtx 3080 sorun yok sadece bu karta sorun yasadım
Fareyi başka bir PC de denediniz mi? Bir de daha önce yazılmıştır sanırım XMP/EXPO açıksa kapatıp dener misiniz? Bir keresinde bu RAM OClerinden dolayı bu olayın olduğuna şahit olmuştum.