Bütçe
30.000 civarı

Kasam maximum 315mm ekran kartı destekliyor. Gigabyte, ASUS Prime, ASRock Legend serisi ve PowerColor modelleri kasama uyuyor Gigabyte eliyorum 3 tane pin girişi var geriye kalan modellerde ya stoku yok ya da benim karşılayamıyaçağım bütçede.
Tek elimde kalan PowerColor ona da pek sıcak değilim.

Kasam maximum 315mm ekran kartı destekliyor. Gigabyte, ASUS Prime, ASRock Legend serisi ve PowerColor modelleri kasama uyuyor Gigabyte eliyorum 3 tane pin girişi var geriye kalan modellerde ya stoku yok ya da benim karşılayamıyaçağım bütçede.
Tek elimde kalan PowerColor ona da pek sıcak değilim.

Bu modelden bahsediyorsanız yanlışım yoksa iyiydi diye hatırlıyorum.
@Telefonunu Çıkra hocam bir bakabilir misiniz?

Hocam sizdeki RX 9070 XT'nin modeli ne? Sizin sayenizde son anda Nitro+ almıştım. Bir de ASRock taichi var mış. Sonradan gördüm. O da 16 pinliymiş.

Benim de ilk aklıma gelen bu oldu hocam. Bu bayağı 3K çözünürlüğe giriyor. GPU'ya ağır da gelmiş olabilir.

Bendeki model Gigabyte 9070 XT Aorus Elite. 24 pinli bendeki.

Fark etmez çift güç girişi yeter. Önemli olan 2 tane 8pinin 2 ayrı kablodan gelmesi.

2 ayrı kablodan değil tek kablo 2 6+2 güç girişi var.

59k verip 5080 aldım hiç de yakışıklı değil... Eskiden bir 1080 almıştım en tepe modeldi. Kahretsinki ekonomik şartlar ve GPU pahalılığı.

Yeni çıkan GPU ların modellerini beğenemiyorum eski model tasarımlar çok daha çekici mesele MSI gaming Z serisi. Bence bu seri devam ettirilmeliydi.

Son düzenleme: