RX 9070 XT sistem siyah ekranda kalıyor

saltukbugra

Gelişen
Merhaba, RX 9070 XT ekran kartımı alalı çok kısa bir süre oldu fakat bilgisayar durduk yerde siyah ekrana düşüyor ve monitör ilk PC açıldığında bilgi ekranı gelir gibi aynısı oluyor. Yani yeniden monitöre bağlanıyor gibi oluyor.

PSU'm FSP model Vita 850GM.
Ekran kartım da Sapphire RX 9070 XT Pulse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah ekrana yük altında mı düşüyor, Sistem boştayken mi?

Siyah ekran sonrası sistemi yeniden başlatmadan düzeliyor mu? Düzelmiyorsa yeniden başlatınca sürücüsü siliniyor mu?

Siyah ekran sonrası sistemi yeniden başlatmadan düzeliyor mu? Düzelmiyorsa yeniden başlatınca sürücüsü siliniyor mu?
Hocam şöyle, oyundayken de normal Windows ekranındayken de bunu yapıyor. Sanki monitörün kablosunu söküp takıyormuşum gibi, çok kısa süreli gidip gelme oluyor.

Şöyle daha detaylı anlatayım: Siyah ekrana çok kısa düşüyor, sonra monitör bağlanmış gibi oluyor ve devam ediyorum. Sürücü silmede vs. problem yok ya da yeniden başlatmaya ihtiyaç duymuyorum. Sistemde önceden RX 6600 vardı, güvenli modda onun yazılımını DDU ile kaldırdım, sonrasında bununkini yükledim. Aslında herhangi bir kasma, donma olmuyor; sadece 2-3 saniye siyah ekran oluyor, görüntü gidiyor ve tekrar geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diğer sistem bileşenlerin nedir hepsini detaylı yaz.

Yüksek ihtimal ekran kartı düzgün montajlanmadı, gevşeklik var ve temassızlık yapıyor, söküp tekrar itinalı şekilde montajlayıp deneyin.

Bir de o kart için destek aparatı kullanın.

@saltukbugra

Yüksek ihtimal ekran kartı düzgün montajlanmadı, gevşeklik var ve temassızlık yapıyor, söküp tekrar itinalı şekilde montajlayıp deneyin.

Bir de o kart için destek aparatı kullanın.

@saltukbugra
Hocam
anakart gigabyte b850M Gaming X
ram xpg 6400Mhz cl32
Psu FSP VİTA 850 GM
sapphire Rx 9070Xt pulse
Birde sıvı soğutucu,

destek aparatını taktım hocam ama tekrardan bir montaj gerçekleştireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…