saltukbugra

Gelişen
Merhaba, RX 9070 XT ekran kartımı alalı çok kısa bir süre oldu fakat bilgisayar durduk yerde siyah ekrana düşüyor ve monitör ilk PC açıldığında bilgi ekranı gelir gibi aynısı oluyor. Yani yeniden monitöre bağlanıyor gibi oluyor.

PSU'm FSP model Vita 850GM.
Ekran kartım da Sapphire RX 9070 XT Pulse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Yasin bey tekrardan, tek monitör kullanıyorum şimdi diğer arkadaşlara bilgi olması adına, BIOS Update gelmiş onu yapıyorum, tekrar montaj yapacağım kartı sonrasında test edeceğim ama sürekli yapmıyor sorun orada

Çift monitör kullanımında aynı sorun benim de 1 monitörümde mevcut hatta çift monitör kullanan pek çok kişide bu sorun var. Eğer git gel yaptığında monitör marka logosu geliyor ise sorun kablo ya da monitör ile alakalı ancak diğer türlü yazılımsal ya da ekran kartı ile alakalı bir durum.

Çift monitör kullanımında aynı sorun benim de 1 monitörümde mevcut hatta çift monitör kullanan pek çok kişide bu sorun var. Eğer git gel yaptığında monitör marka logosu geliyor ise sorun kablo ya da monitör ile alakalı ancak diğer türlü yazılımsal ya da ekran kartı ile alakalı bir durum.
Yasin bey, aynen bu sorunum var marka logo gelmiyor da Display porta bağlandı ibaresi çıkıyor sonra kullanmaya devam ediyorum fakat tek monitör, şimdi DP kablosunu da değiştirdim test edeceğim tekrardan

Yasin bey, aynen bu sorunum var marka logo gelmiyor da DisplayPort'a bağlandı ibaresi çıkıyor sonra kullanmaya devam ediyorum fakat tek monitör, şimdi DP kablosunu da değiştirdim test edeceğim tekrardan

Monitör ayarlarından girişi DP olarak seçer misin? Eğer otomatik seçili ise sırayla girişleri deniyor olabilir monitör.

Monitör ayarlarından girişi DP olarak seçer misin? Eğer otomatik seçili ise sırayla girişleri deniyor olabilir monitör.
Hocam inputum display port seçili şimdi radeon softwareye de güncelleme gelmiş onu da yapıyorum test ediyorum

HDMI kablo ile dener misin sorunun DP kablosu olabilir. DP kablosunda bu saçma sorun oluyor maalesef.
hocam farklı bir dp port kablom vardı onu taktım onunla deniyorum şuanda