Merhaba, normalde ben CS2'yi adamakıllı oynayabiliyordum. Sonrasında kasada bir şeyler yaparken, bir baktım 2.monitör gitmiş falan ekran kartı sürücü yazılımını açınca sürümü uyumlu değil falan yazdı. DDU'dan temiz halletim yaptım bir şeyler, sonra CS2 girerken Counter-Strike ekranı geliyor sonra ekran büyüyüp donuyor CS2 yanıt vermiyor hatası alıyorum.

RAM
Special Force TUF 3200 Mhz 2X8 16GB
SSD veya HDD modeli: Apacer AS340 120GB Windows Seagate Barracuda 1TB
Ekran kartı: Sapphire RX6600
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2
İşlemci: Ryzen 5 5600

Abi şu konuyuya el at çözümün 501 olsun. :) @Recep Baltaş

Son düzenleme:
1721673005029.webp

Hocam aynı kart ile aynı problemi yaşıyorum, biraz bekleyince (1-2 dakika) oyuna giriş yapabiliyorum.

Sizde de dün veya geçen gün öyle bir hata verdi mi? Sürüm uyumlu değil felan. İlk defa aldım çünkü kartı 2 yıldır kullanıyorum ben..
Çoğu 6600 sürücüsünü denedim, oyuna girdiğimde genellikle yanıt vermiyor'u alıyorum. Tek çözümü benim için beklemek.
24.6.1 driver sürümünde özellikle bütün oyunlarda o kadar düşüş yaşamıştım ki, CS2'de sürekli drop yedirtiyordu, bayağı geç giriş ekranına ulaşıyordum vs. sorunu sadece donanım olarak aramamak lazım.

Eğer sürücüyü yeni yüklediysen ilk girişte belirttiğin ekranda donuyor ancak herhangi bir şey yapma, daha sonra düzeliyor. Sonraki girişlerinde bu sorunu yaşamaman lazım. Sadece sürücüyü yeni yüklediğinde ilk girişe özel böyle oluyor.

Aynı kartı kullanıyorum, bende de öyle ancak dediğim gibi ilk girişten sonra gayet hızlı giriyor.

Eğer sürücüyü yeni yüklediysen ilk girişte belirttiğin ekranda donuyor ancak herhangi bir şey yapma, daha sonra düzeliyor. Sonraki girişlerinde bu sorunu yaşamaman lazım. Sadece sürücüyü yeni yüklediğinde ilk girişe özel böyle oluyor.

Aynı kartı kullanıyorum, bende de öyle ancak dediğim gibi ilk girişten sonra gayet hızlı giriyor.
Bende hep yavaş giriyor. RX 5500 XT hızlıydı ancak RX 6600 yavaş giriyor.

Sorun AMD ile alakalı değil veya, CS2 ile alakalı. Benim anlamadığım ben 2 yıldır problem yaşamadım, CS2'yi gerçekten çok kötü oyun yahu.

Bende girmedi yine, 10 dakika bekledim.

Son düzenleme:
Sorun AMD ile alakalı değil veya, CS2 ile alakalı. Benim anlamadığım ben 2 yıldır problem yaşamadım, CS2'yi gerçekten çok kötü oyun yahu.

Bende girmedi yine, 10 dakika bekledim.
10 dakika fazla hocam. Bende 5-10 saniye sonra giriyor. Bende DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yükleyince sistem kasıyordu. Sistem geri yükleme yapınca düzeliyordu.