Merhaba,
Uzun yıllardır kullandığım sistemimde son zamanlarda CS2 oyununda ayarlarım aynı olmasına rağmen hem FPS düşmesi hem de ghosting problemi yaşıyorum. AMD yazılım üzerinden oyun üzerinden veya monitör üzerinde denemediğim ayar kalmadı. Sorunum ekte koyduğum videodakinin aynısı. Monitörüm FreeSync destekli olmasına rağmen sanırım artık tek slot RAM ve işlemcinin geri kalmasından dolayı bunları yaşadığımı düşünüyorum. Aşağıda sistemi belirtiyorum. Videoyu izleyip çözümü olan tavsiyede bulunabilir mi? Parça geliştirmesi veya değiştirilmesi sorunu çözer mi?
Örnek video:
Sistem özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM: Corsair Vengeance 16 GB 3000MHz
Ekran kartı: Sapphire RX 5600 XT OC
M.2 SSD: Kioxia Exceria G2
SSD: Crucial 480 GB BX500
PSU: Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold
Monitör: Gamepower GPR24C1MS144 24" 1ms
Uzun yıllardır kullandığım sistemimde son zamanlarda CS2 oyununda ayarlarım aynı olmasına rağmen hem FPS düşmesi hem de ghosting problemi yaşıyorum. AMD yazılım üzerinden oyun üzerinden veya monitör üzerinde denemediğim ayar kalmadı. Sorunum ekte koyduğum videodakinin aynısı. Monitörüm FreeSync destekli olmasına rağmen sanırım artık tek slot RAM ve işlemcinin geri kalmasından dolayı bunları yaşadığımı düşünüyorum. Aşağıda sistemi belirtiyorum. Videoyu izleyip çözümü olan tavsiyede bulunabilir mi? Parça geliştirmesi veya değiştirilmesi sorunu çözer mi?
Örnek video:
Sistem özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM: Corsair Vengeance 16 GB 3000MHz
Ekran kartı: Sapphire RX 5600 XT OC
M.2 SSD: Kioxia Exceria G2
SSD: Crucial 480 GB BX500
PSU: Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold
Monitör: Gamepower GPR24C1MS144 24" 1ms