Ryzen 5 5500'den R5 5600'e geçilir mi?

Sıcaklıklar nasıl?

Haklısınız hocam ikinci el ürüne sıfır fiyatı çeken zihniyetler bol memlekette...

@yıldırım40, FPS 100'e düşerken işlemci kullanımı artıp GPU kullanımı düşüyor mu?

Evet, genelde CPU yüzde 40-50'lerde gezer, ekran kartı 60'larda, drop esnasında ekran kartı düşüyor, CPU kullanımı dayanıyor 80'lere. En azından Afterburner böyle gösteriyor, bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, genelde CPU yüzde 40-50'lerde gezer, ekran kartı 60'larda, drop esnasında ekran kartı düşüyor, CPU kullanımı dayanıyor 80'lere. En azından Afterburner böyle gösteriyor, bilmiyorum.

Tam istediğim yorum. Tahminimi söylüyorum, Sizin sorununuz ya RAM'de ya da ekran kartında. Bu ikisinden birinde olduğuna eminim. Ama şunu da söyleyeyim, her oyunda oluyorsa dediğim geçerli. Sadece 1 oyunda oluyorsa oyunla ilgili bir sorun da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

CS2 de ki değerler böyle 200'lerde gezerken tak diye düşüyor düşerken de CPU GPU kullanımı aman aman fırlamıyor.

Dosya Ekleri

• değerler.webp
    2 MB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…