Ryzen 5 7500F & B850M Force sistem için ideal ayarlar nedir?

Valla bu kart beni pes ettirdi, bundan sonrası top sende

@SunseTTime Millet 30 sayfada atomu parçalıyor, biz daha 6200 açtıramadık :/

Valla bu kart beni pes ettirdi, bundan sonrası top sende

@SunseTTime Millet 30 sayfada atomu parçalıyor, biz daha 6200 açtıramadık :/
B650M S2H de gigabyte idi, onda neden bu kadar uğraştırmadı ki? Dediklerini girdiğimde otomatik boot etmişti masaustu açılmıştı. Testmem5'den geçene kadar ugrasmistik sadece.

B650M S2H de gigabyte idi, onda neden bu kadar uğraştırmadı ki? Dediklerini girdiğimde otomatik boot etmişti masaustu açılmıştı. Testmem5'den geçene kadar ugrasmistik sadece.
Ben de anlam veremedım o kısma, buradaki sıkıntı ne, çözmek zor. CL30 olsa problem yok, CL düşürtünce sıkıntı VDD de yeterli, voltajlarla alakalı bir problem olmaz şu senaryoda, sadece VDDP 1.15 veriyorsun 0.95 ayarlıyor, o kısım saçma.

Bende voltaj ve nitro ayarı yapmıştık sanki. CL aynı kaliversin hata alacağına öyle kullansın en kötü.

Voltaj değişiyordu sanki ama şuan değişmedi. Autoya aldım.

Eki Görüntüle 206363Voltaj değişiyordu sanki ama şuan değişmedi. Autoya aldım.
Kurtulamıyoruz 0.95 VDDP'den Search kısmına VDDP yazıp hepsini Auto aldığına emin misin, save & exit yapacaksın sonra.

Böyle teste al, bug var kartta belli ki, 3-5 aya düzelir, önemli olan hata vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…