Ryzen 5 7500F & B850M Force sistem için ideal ayarlar nedir?

@Ayhan Dönmez, bir tane fanım var kasanın üstüne de takabilirim. Ya da direkt dediğin gibi kartın üstüne koyayım ama bunları yarın yapayim hocam. Bugün yordu bunlar beni. Teşekkür ediyorum tekrardan.

@Ayhan Dönmez, bir tane fanım var kasanın üstüne de takabilirim. Ya da direkt dediğin gibi kartın üstüne koyayım ama bunları yarın yapayim hocam. Bugün yordu bunlar beni. Teşekkür ediyorum tekrardan.
Direkt RAM'lerin dibine sokacaksın ve onlara üfleyecek, kasa üzeri derken neyi kast ettin anlamadım. 1500 RPM 12 CM yeterlidir. Daha rahat açarsın düşük CL'yi.

Evet donma bende de vardı, yanlış hatırlamıyorsam NVMe M.2 sekmesıne gırınce donuyordu. BIOS sürümü F3 yüklüydü bende.

@Ayhan Dönmez aparat çok orijinal değil mi
O kadar Patch BIOS attık, 6600 C24 ne zaman gelecek, koskoca Dead ben yapamıyorum dedi, ben sana yapıp attım, daha ne istiyorsun

@Melkor Aparattan hepimize çözmen lazım

PC basında duramiyoruz kı işler güçler, yıl sonu gelıyor düzenlemeler yapıyorum sürekli 3D prınterım olsa hepınıze yollayacağım su aparattan yapıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…