373

Becerikli
Arkadaşlar işlemcimi Prime 95 ile test etmek istedim. 2 ay önce hava soğutucudan sıvı soğutucuya gelmiştim Corsair H100 tercih ettim. Prime 95 ve sıcaklık değerlerimi yorumlarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    203,9 KB · Görüntüleme: 98

Daha iyi olabilir.

Arkadaşlar işlemcimi Prime 95 ile test etmek istedim. 2 ay önce hava soğutucudan sıvı soğutucuya gelmiştim Corsair H100 tercih ettim. Prime 95 ve sıcaklık değerlerimi yorumlarsanız sevinirim.

5700X3D kullanıyorum çektiği watt aynı frekansda aynı ve aşırı dandik bir sıvı soğutucu ile 10 derece daha düşük değerler alıyorum. Poweboost denen çöpün H100'den iyi olma ihtimali yoktur bence. Gündelik hayatta o kadar yükseğe çıkmaz ama açıkçası şaşırdım.

Acaba montajdan sonra eksik bıraktığım bir şey olabilir mi? Sıvının devir daimi montajın hemen sonrasında çalışıyor mu yoksa bir düğmesi tuşu falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten araştırarak performans kaybı olmadan udnervolt yapabilirsiniz.
Hocam mesele bu değil. Soğutucu işe yarıyor mu yaramıyor mu? Normal kullanımda sorunu yok zaten. Herkes normal kullanım değerlerini paylaşmışım gibi yorum yapıyor da Prime 95 değerleri bunlar.

Hocam mesele bu değil. Soğutucu işe yarıyor mu yaramıyor mu? Normal kullanımda sorunu yok zaten. Herkes normal kullanım değerlerini paylaşmışım gibi yorum yapıyor da Prime 95 değerleri bunlar.

Tam yük altında normal değerler bence MHz ısıdan dolayı düşmüyor ise test sırasında.