Valorant’a giriş yaptıktan yaklaşık bir dakika sonra bilgisayar tamamen kilitleniyor ve hiçbir işlem yapılamıyor. Anakart üzerinde 35, 36 ve 37 kodlu hata göstergeleri beliriyor. Bu kodların RAM ile ilgili olduğu söyleniyor, ancak bu sorun yalnızca Valorant oyununda ortaya çıkıyor.
Call of Duty ve Red Dead Redemption 2 gibi diğer hiçbir oyunda benzer bir problem yaşanmıyor. Yaklaşık bir yıldır aynı RAM’leri kullanıyorum ve bu sistemle Valorant’ı defalarca oynadım. Ancak son bir haftadır bu kilitlenme sorunu tekrar etmeye başladı ve herhangi bir çözüm bulamadım.
Durum giderek sinir bozucu hâle geldi. Yardımcı olabilecek bir çözüm veya benzer bir deneyim yaşayan varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
Sistem Özellikleri:
Call of Duty ve Red Dead Redemption 2 gibi diğer hiçbir oyunda benzer bir problem yaşanmıyor. Yaklaşık bir yıldır aynı RAM’leri kullanıyorum ve bu sistemle Valorant’ı defalarca oynadım. Ancak son bir haftadır bu kilitlenme sorunu tekrar etmeye başladı ve herhangi bir çözüm bulamadım.
Durum giderek sinir bozucu hâle geldi. Yardımcı olabilecek bir çözüm veya benzer bir deneyim yaşayan varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
Sistem Özellikleri:
- Anakart: ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI
- İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
- CPU Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB
- Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Noctua OC Edition
- RAM: G.Skill 32GB (2x16) Trident Z5 Neo RGB EXPO 7200 MHz CL34
- PSU: XPG Core Reactor 750W 80 Plus Gold
- SSD M.2: Kingston 2TB KC3000 + 512GB
- HDD: 4TB
Son düzenleyen: Moderatör: