cansux

Becerikli
Merhaba, öncelikle çoğunlukla bir sorun yaşamıyorum fakat ara sıra YouTube'da video izlerken ya da diğer normal işlemlerde bilgisayar komple birkaç saniye donuyor, mouse imleci de hareket ediyor. Hatta bir kez AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı tarzı bir hata gördüm, tam ne yazdığını okuyamadım. Bios'um güncel, AMD sürücüleri güncel. Başka bir şey indirmedim, kurmadım sisteme. Sadece BIOS, AMD sürücü güncellemesi yaptım bir de EXPO açtım. Yapmam, indirmem gereken bir şey mi var? Sorun nedir?

Cyberpunk 2077 oyun testim: https://techolay.net/sosyal/konu/r7...erpunk-performansi-nasil.147237/#post-1346755

Merhaba, öncelikle çoğunlukla bir sorun yaşamıyorum fakat ara sıra YouTube'da video izlerken ya da diğer normal işlemlerde bilgisayar komple birkaç saniye donuyor, mouse imleci de hareket ediyor. Hatta bir kez AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı tarzı bir hata gördüm, tam ne yazdığını okuyamadım. Bios'um güncel, AMD sürücüleri güncel. Başka bir şey indirmedim, kurmadım sisteme. Sadece BIOS, AMD sürücü güncellemesi yaptım bir de EXPO açtım. Yapmam, indirmem gereken bir şey mi var? Sorun nedir?

Cyberpunk oyun testim: https://techolay.net/sosyal/konu/r7...erpunk-performansi-nasil.147237/#post-1346755
@michaelscofield

Tam olarak bu gibi sorunlarla uğraşmamak için Phantom spirit almıştım. Oldukça haklıymışım.

Şu anda dünyanın en fazla güç tüketen işlemcilerinden biri olan i9-11900K kullanmama rağmen 350-400W değerlerini gördüm. Hava soğutma kullanıyorum. En son ne zaman sıvı soğutma kullandığımı hatırlamıyorum bile. Aslında hiç gerek yok, çünkü kaliteli bir hava soğutucu 7/24 kullanımda bile ömürlük sorunsuz çalışıyor.

Garantiye gitti, herhangi bir sonuç yok henüz olursa bilgilendiririm.

Sorunu çözdüler sorun sıvı soğutmanın ekran kartının üzerine sıvı damlatması sonucu ekran kartında donma siyah ekran çok düşük fps vs sorunları veriyodu sıvı soğutma değiştirip göndermişler ekran kartında sorun yok dediler gerçektende yokmuş sonuçta artık üzerine bir şey damlamıyor. 1 aydır kullanıyorum

Garantiye gitti, herhangi bir sonuç yok henüz olursa bilgilendiririm.

Sorunu çözdüler sorun sıvı soğutmanın ekran kartının üzerine sıvı damlatması sonucu ekran kartında donma siyah ekran çok düşük fps vs sorunları veriyodu sıvı soğutma değiştirip göndermişler ekran kartında sorun yok dediler gerçektende yokmuş sonuçta artık üzerine bir şey damlamıyor. 1 aydır kullanıyorum
@SunseTTime

Son düzenleme: