Linkteki RAM nasıldır? Belirttiğiniz 2 marka değil lakin kasada güzel duracağını düşündüm ve duyduğum kadarıyla güzel bir marka. Sizden de direkt link önerilerine açığım. @LH44@20424
@Batuhan mesela 300FPS alıyorsunuz diyelim, %1 ve 0.1 FPS değerleri sırasıyla 100 ve 80 olsun diyelim kaliteli bir RAM ve düzgün ayarlarla %1 ve 0.1 FPS değerlerini 140 ve 110 vs.'ye çıkarabilirsiniz. Bu da akıcılığı baya arttırır.
@Batuhan mesela 300FPS alıyorsunuz diyelim, %1 ve 0.1 FPS değerleri sırasıyla 100 ve 80 olsun diyelim kaliteli bir RAM ve düzgün ayarlarla %1 ve 0.1 FPS değerlerini 140 ve 110 vs.'ye çıkarabilirsiniz. Bu da akıcılığı bayağı arttırır.
Bu bilgiler için gerçekten teşekkür ederim. Sistemi toplarken RAM konusunu bayağı bir atladığımı fark ettim . Alımı sağladığımda buraya eskisiyle olan benchmarkları mutlaka paylaşacağım.
Bu bilgiler için gerçekten teşekkür ederim. Sistemi toplarken RAM konusunu bayağı bir atladığımı fark ettim . Alımı sağladığımda buraya eskisiyle olan benchmarkları mutlaka paylaşacağım.
@Batuhan Hynix 1:1 modda bunlara olanak sağlar Ryzen 7000-9000'de. QVL ya da 5200-5600 MT desteğinin önemi yok. IMC silikon lottery önemli. IMC kalitesi ön plana çıkar bu tarz durumlarda.