RapidLemming955
Yetkin
Pompayı terz çevirip montaj yapmanız lazım. Ayrıca soğutucu yukarıda mı yoksa önde mı? İşlemci Watt değerini artırdınız mı?
Pompayı terz çevirip montaj yapmanız lazım. Ayrıca soğutucu yukarıda mı yoksa önde mı? İşlemci Watt değerini artırdınız mı?
Pompayı dün kurarken yerine zor oturrtum iki tane vida tutuyor soğutucu üstte önde üç fan var 105 watt modu da açık işlemcininPompayı terz çevirip montaj yapmanız lazım. Ayrıca soğutucu yukarıda mı yoksa önde mı? İşlemci Watt değerini artırdınız mı?
105 W modu açık olduğunu tahmin ettim oyun görselinden. Onu kapatabilirsiniz. Gereksiz yere ısındırmanıza gerek yok. Size bir katkısı olmayacak. Onun yerine iyi bir PBO/CO ayarı yapıp, soğutucuyu ters monte ederseniz 65 rahat görürsünüz oyunda.Pompayı dün kurarken yerine zor oturrtum iki tane vida tutuyor soğutucu üstte önde üç fan var 105 watt modu da açık işlemcinin
Ters montaj zor gibi duruyor hocam çevireyim dedim borular kasılma yapıyor105 W modu açık olduğunu tahmin ettim oyun görselinden. Onu kapatabilirsiniz. Gereksiz yere ısındırmanıza gerek yok. Size bir katkısı olmayacak. Onun yerine iyi bir PBO/CO ayarı yapıp, soğutucuyu ters monte ederseniz 65 rahat görürsünüz oyunda.
şuan -30 verdim co ayarında bu şekilde sıcaklıklar105 W modu açık olduğunu tahmin ettim oyun görselinden. Onu kapatabilirsiniz. Gereksiz yere ısındırmanıza gerek yok. Size bir katkısı olmayacak. Onun yerine iyi bir PBO/CO ayarı yapıp, soğutucuyu ters monte ederseniz 65 rahat görürsünüz oyunda.
105 W kapatın o halde. Ters montaj tercihi sizin. 5 derece falan fark eder. Onun dışında havalar sıcak zaten.Ters montaj zor gibi duruyor hocam çevireyim dedim borular kasılma yapıyor
şuan -30 verdim co ayarında bu şekilde sıcaklıklar
Onun dışında normal diyorsunuz yani105 W kapatın o halde. Ters montaj tercihi sizin. 5 derece falan fark eder. Onun dışında havalar sıcak zaten.