Gene sizden başka fikir belirten, yardımcı olmaya çalışan yok aslında fikir almak amaçlı açmıştım
Peki sizden şunu rica etsem ; https://www.dark.com.tr/dark-maxima...b3-0-1xtype-c-rf-kontrollu-oyuncu-kasasi.html
Kasam bu ve destekliyor gözüküyor ama kaçırdığım bir şey olmaması açısından benim için tekrar kontrol eder misiniz hava soğutmanın sığıp sığmayacağı konusunu ? Çok şey istiyorum kusura bakmayın
9700X alacağım hocam karar verdim, sizce indirim kovalamalı mıyım ?
Teşekkürler tekrardan hocam. Peki bu kadar 0'a 0 sığması soğutma konusunda bir eksiklik yaratır mı ? Mantığıma göre yaratacaktır lakin havayı düz zemine aktarıp kendine getirme durumundan dolayı yoksa böyle bir mantık kuramaz mıyız ?
Tekrardan sizi yoruyorum hocam 9800X3D alacağım bugün yarın. Ramlerde sorun yoktur biliyorum ama gördüğüm şeyin ne olduğunu öğrenmek istedim ;
Anakart uyumluluğunda ram gözüküyor, 6000mhz'de görünüyor tabii ki ama SPD Speed 4800 olan şey nedir tam olarak, 6000mhz de çalışacak demi bir sorun yok yani remlerle alakalı ?
Ona stok frekans 6000 MHz'e de OC ile çıkılan frekans diyebiliriz, yani XMP, EXPO açıp RAM'e OC yapılıyor, kendi halinde bırakırsanız 4800'de çalışıyor.