Detaylar
Kim cevapladı?Eğer hardcore rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız lüzum yok.
shockedblackguy
Üstün
Bütçeniz dahilindeyse en iyi tercihlerden oyun için hatta en iyisi, 9950x3D ve 9900x3D de tanıtılmıştı. Oyun dışında da gayet güçlü zaten.
ftftc
Uzman
Hocam mevcutta en iyisini alıp başımın ağrımasını pek istemiyorum açıkçası. Fiyat performans olayıda önemsiz.Eğer hardcore rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız lüzum yok.
Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Ekran kartınız nedir?Hocam mevcutta en iyisini alıp başımın ağrımasını pek istemiyorum açıkçası. Fiyat performans olayıda önemsiz.
shockedblackguy
Üstün
O zaman alırsanız pişman olmazsınız, ben de sizin gibi düşünüyorum kafa rahatlığı konusunda.Hocam mevcutta en iyisini alıp başımın ağrımasını pek istemiyorum açıkçası. Fiyat performans olayıda önemsiz.
360 ve üzerinde bir yenileme hızı falan kullanmıyorsanız şahsımca gerek yok.
ftftc
Uzman
2K çözünürlükte oynuyorum. Ekran kartım 4070 Ti Super ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Monitörüm 240HZ yükseltebilirim.Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Ekran kartınız nedir?
AceTeq
Üstün
@DarthGorsoy, olay hardcore ise alacağı FPS'ten ziyade Frametime'da önemli olacaktır.
O halde 9800X3D alabilirsiniz.2K çözünürlükte oynuyorum. Ekran kartım 4070 Ti Super ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Monitörüm 240HZ yükseltebilirim.
Yeni konular
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri
-
-
-
-