Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.500 TL
Bu da var sizin önerdiğiniz anakartla karşılaştırmasında nasıldır bilmiyorum ama (Taksitsiz olan)
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bunun abisini kaçırınca buna baktım bende ama yeterli olur mu acaba. OC felan muhabbetlerim yok zaten tak çalıştır oynarım. Ama Red Devil 9070 XT ekran kartı OC yapacağımı varsayalım az da olsa, onu kaldırır mı bu pek anlamıyorum o işlerden ?
Bunu almaya karar verdim sizce olur mu ?
Evet bunun abisini kaçırınca buna baktım bende ama yeterli olur mu acaba? OC falan muhabbetlerim yok zaten tak çalıştır oynarım. Ama Red Devil 9070 XT ekran kartı OC yapacağımı varsayalım az da olsa, onu kaldırır mı bu pek anlamıyorum o işlerden?
7950X'i serin bir şekilde çalıştırmış, 7800X3D zaten çocuk oyuncağı, 9800X3D de çok daha az güç çekiyor.
Bu da var daha uyguna, taksit seçeneğiyle. Tuf mu bu mu sizce ?
Ya da b850 olmasından ötürü bunu alıp geçeyim ya.
Ya da b850 olmasından ötürü bunu alıp geçeyim ya.
Burada TUF ortalarda gözüküyor. Bu sıcaklıklar gayet normal herhalde dediğiniz testlerden biri de bu herhalde. Sıcaklık kaç olmalı bilmiyorum ama.
Son kez soracağım size daha da yormayacağım bu konuda
9K - MSI B850 Gaming Plus mı
7.6K - Attığınız TUF mı ?
son bir soru sordum sonra sizi Azad ediyorum
B850'nin Wi-Fi performansı daha iyi, Wi-Fi önemliyse onu alın.
Bir sıkıntı gözükmüyor ama ATX anakart alsam sığıyor ama tam sığıyor olması bir sorun yaratır mı acaba ? Son olarak Tuf 850 Plus ya da MSI Project Zero B650 almayı planlıyorum.