Bütçe
13.500 TL
Yok soğutmaya zararı olmaz, sadece front panel, Audio, USB soketlerini takarken zorlanırsınız o kadar.

Hocam valla beni engelleseniz yeridir :D Siz cevap verdikçe aklıma geleni size soruyorum. Şimdi Wifi 7 performansı daha iyi tabii ki ama Ethernet er ya da geç çekeceğim, şimdilik Wifi ile kullanıyorum sadece. Şuan DDR4 sistem ve MSI B660M-A Wifi anakarta sahibim. Acaba B650M Project Zeronun Wifi'ı ondan daha iyi midir ? Muhtemelen daha iyidir o yüzden hiç aradaki 2.700 TL farkı vermesem mi diye düşünüyorum.

TUF 850 10.800 TL
B650 Project Zero 8.180 TL

Tek fark Wifi olacak ise benim kullanımımda, değmez diye düşünüyorum o fiyatlara.

Son düzenleme:
Sıkıntı yok soru sorabilirsiniz tabii ki, Wi-Fi ile çok işiniz yoksa B650 E alın geçin, sizin işinizi fazlasıyla görür.

TUF aldım geçtim ya MSI geç açılma sorunları felan oluyormuş galiba. 2.7K'yı daha kaliteli bir şeye verdim diye düşünebiliriz :D

@20424 hocam bu ürünü mü alayım 7800x3d için ?
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb TL-C12B-S V2 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF7 Termal Macun Dahildir)
yoksa linkini atar mısınız müsaitseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU güzel, kartla uyumlu, yeteri kadar çıkışı var o PSU'nun, 3x8 pin var kartta PSU'dan 1 kablodan 2 soket, 1 kablodan tek soket takarsanız yeterli olur.

PSU güzel, kartla uyumlu, yeteri kadar çıkışı var o PSU'nun, 3x8 pin var kartta PSU'dan 1 kablodan 2 soket, 1 kablodan tek soket takarsanız yeterli olur.
Peki bu soğutucu geldiğinde, termalmacun sürümü nasıl olmalı sizce ? Farklı yöntemleri var ama siz hangisini önerirsiniz, örnek verebilir misiniz ?

1752493764513.webp

Sanırım içinde gelen kablolar bunlar ; Ben buradan hangilerini takacağım yani. 1. ve 4. görselleri mi takacağım ?

1752493850034.webp

Motherboard'ın altındaki ikiliyi takmam gerekecek yoksa başka mı ?