Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.500 TL
Hocam valla beni engelleseniz yeridir
Siz cevap verdikçe aklıma geleni size soruyorum. Şimdi Wifi 7 performansı daha iyi tabii ki ama Ethernet er ya da geç çekeceğim, şimdilik Wifi ile kullanıyorum sadece. Şuan DDR4 sistem ve MSI B660M-A Wifi anakarta sahibim. Acaba B650M Project Zeronun Wifi'ı ondan daha iyi midir ? Muhtemelen daha iyidir o yüzden hiç aradaki 2.700 TL farkı vermesem mi diye düşünüyorum.
TUF 850 10.800 TL
B650 Project Zero 8.180 TL
Tek fark Wifi olacak ise benim kullanımımda, değmez diye düşünüyorum o fiyatlara.
TUF 850 10.800 TL
B650 Project Zero 8.180 TL
Tek fark Wifi olacak ise benim kullanımımda, değmez diye düşünüyorum o fiyatlara.
Son düzenleme:
TUF aldım geçtim ya MSI geç açılma sorunları felan oluyormuş galiba. 2.7K'yı daha kaliteli bir şeye verdim diye düşünebiliriz 
@20424 hocam bu ürünü mü alayım 7800x3d için ?
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb TL-C12B-S V2 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF7 Termal Macun Dahildir)
yoksa linkini atar mısınız müsaitseniz
@20424 hocam bu ürünü mü alayım 7800x3d için ?
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb TL-C12B-S V2 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF7 Termal Macun Dahildir)
yoksa linkini atar mısınız müsaitseniz
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizi gene rahatsız ettim kusura bakmayın. Red Devil 9070 XT aldım, bahsettim mi hatırlamıyorum.
Bu PSU'da A tier gözüküyor Tier Listte o yüzden tercih ettim. Ekran kartıyla tam uyumludur değil mi, güç kablosu felan filan bişeylerden bahsediliyor genelde pekte anlamıyorum çünkü.
Phantom Spirit 120 SE'yi de sipariş ettim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu soğutucu geldiğinde, termalmacun sürümü nasıl olmalı sizce ? Farklı yöntemleri var ama siz hangisini önerirsiniz, örnek verebilir misiniz ?PSU güzel, kartla uyumlu, yeteri kadar çıkışı var o PSU'nun, 3x8 pin var kartta PSU'dan 1 kablodan 2 soket, 1 kablodan tek soket takarsanız yeterli olur.
Sanırım içinde gelen kablolar bunlar ; Ben buradan hangilerini takacağım yani. 1. ve 4. görselleri mi takacağım ?
Motherboard'ın altındaki ikiliyi takmam gerekecek yoksa başka mı ?
Yeni konular
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-