KS KS demjr 45 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.308 Beğeniler 540 Bugün 00:54 #21 Ayhan Dönmez dedi: Jonsbo görsellik, diğeri performans. Ters monte etmende sakınca yok. Kasa ya da montaj braket kaynaklı bir engel yoksa hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam, Jonsbo RAM soğutucu, 4 RAM slotlu tüm anakartlarla uyumluymuş, benim gibi 2 RAM slotlu anakart kullananlar stand-off veya 3D printer ile RAM soğutucu kullanmak zorunda.
Ayhan Dönmez dedi: Jonsbo görsellik, diğeri performans. Ters monte etmende sakınca yok. Kasa ya da montaj braket kaynaklı bir engel yoksa hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam, Jonsbo RAM soğutucu, 4 RAM slotlu tüm anakartlarla uyumluymuş, benim gibi 2 RAM slotlu anakart kullananlar stand-off veya 3D printer ile RAM soğutucu kullanmak zorunda.
CRT_User 45 Üstün Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 811 Çözümler 5 Beğeniler 736 Bugün 01:00 #22 Hava soğutmanın gözünü seveyim, işlemci 250 W çekmesine rağmen throttle olmadan tutuyor, hem de ömürlük.
Hava soğutmanın gözünü seveyim, işlemci 250 W çekmesine rağmen throttle olmadan tutuyor, hem de ömürlük.
KS KS demjr 45 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.308 Beğeniler 540 58 dakika önce #23 CRT_User dedi: Hava soğutmanın gözünü seveyim, işlemci 250 W çekmesine rağmen throttle olmadan tutuyor, hem de ömürlük. Genişletmek için tıkla... Bende hava soğutmayı çok seviyorum ama Thermaltake The Tower 300 gibi bir kasan varsa, hava soğutmanın yakışacağını pek düşünmüyorum.
CRT_User dedi: Hava soğutmanın gözünü seveyim, işlemci 250 W çekmesine rağmen throttle olmadan tutuyor, hem de ömürlük. Genişletmek için tıkla... Bende hava soğutmayı çok seviyorum ama Thermaltake The Tower 300 gibi bir kasan varsa, hava soğutmanın yakışacağını pek düşünmüyorum.