Evet, arasında kalan yükseltici vedalardan bahsediyorum. 2 tane normal yükseltici vida ve 2 tane ucu çıkıntılı vida var. Rastgele taksam olur mu?

Vidaların ölçüleri aynı ise rastgele takabilirsin, ya da önce rastgele tak, sonra anakartı elinde kontrol et, boşluk yapan ya da sallanan yer varsa oraya uzun vidaları tak, prova yaparsın, rastgele derken yanlış anlaşılmasın, bütün anakart deliklerini vidala, özellikle köşeler de boş yer kalmasın, USB kısmı özellikle boş kalmasın.

@Ayhan Dönmez hocam, ben bu soğutucuyu satacağım, gerçekten çok büyük ve kasaya zor sığıyor.

Bu ikisi arasında çok fazla performans farkı olur mu?

Çıkarıp temizlik yapmak istediğim zaman hangisi daha kolaylık sağlar bana. Bu soğutucu yemin ederim cinnet geçirttirdi bana.

@Ayhan Dönmez hocam, ben bu soğutucuyu satacağım, gerçekten çok büyük ve kasaya zor sığıyor.

Bu ikisi arasında çok fazla performans farkı olur mu?

Çıkarıp temizlik yapmak istediğim zaman hangisi daha kolaylık sağlar bana. Bu soğutucu yemin ederim cinnet geçirttirdi bana.

Enermax da büyük. Kule tipi kasa uyumluluğa bak. Bu olur.

Hocam, kasada ne varsa söktüm ve çok yoruldum gerçekten, hava soğutma almayı düşünüyorum çünkü temizlemek istesem sadece bloğu çıkartıp temizlemem gerek ve bu çok kolay bir işlem.

Enermax da büyük. Kule tipi kasa uyumluluğa bak. Bu olur.

Hocam, RAM'leri kapatıyor Phantom Spirit ondan dolayı Royal Knight attım.

360mm alırım hocam, 420mm'e hayatta bir daha bulaşmam.

Satacağım direkt 2.elde.

Hocam, kasada ne varsa söktüm ve çok yoruldum gerçekten, hava soğutma almayı düşünüyorum çünkü temizlemek istesem sadece bloğu çıkartıp temizlemem gerek ve bu çok kolay bir işlem.

Hocam, RAM'leri kapatıyor Phantom Spirit ondan dolayı Royal Knight attım.

360mm alırım hocam, 420mm'e hayatta bir daha bulaşmam.

Ben almazdım şahsen, Arctic 1 defa tak, dursun.

420mm'i kasaya sığdırmak için Psu ve anakart olmamalı, kısaca kasa tamamen boş olmalı 420mm takmak için ve bu gerçekten yorucu oluyor. Temizlemek istediğim zaman biraz fazla zorluk çıkartabilir.

Evet, daha fazla yorma kendini. Tak dursun.
Şu an bir tane sipariş edip, Artic'i 2.elde satma gibi bir imkanım var. Bütçe şu an var 3k.

420mm'i kasaya sığdırmak Psu ve anakart olmamalı, kısaca kasa tamamen boş olmalı 420mm takmak için ve bu gerçekten yorucu oluyor. Temizlemek istediğim zaman biraz fazla zorluk çıkartabilir.

Kompresör üfletirsin, temizlemeye sök tak gerekmez.

Şu an bir tane sipariş edip, Artic'i 2.elde satma gibi bir imkanım var. Bütçe şu an var 3k

Ben ellemezdim, sök tak gerekmez temizlikte. Üfleteceksin.