MrTakovic

Çalışkan
Selam. Ryzen 9 7950X işlemcim mevcut. Bu sisteme ekran kartı almak istiyorum. Aklımda RX 7900 XTX var ancak önerilerinizi de dinlemek istiyorum.

Bekleyin 9070 XT alın. FSR 4 ve AMFMT 2.1 olucak. 7900 XTX ile aynı çıktı furmark 1080p opengl testinde. Ayrıca daha az güç çekiyor. Bu ay çıkacak.

Güç limitlerini açınca coşuyor kart, Aorus Elite modeli, Vapor'dan daha başarılı bir kart.
Gigabyte harika işler çıkarıyor. Ben eskiden bir MSI fanı idim. Oldum olası Asus sevmem ancak 5090 modelinde de hardware unboxed bugüne kadar ki en iyi model Gigabyte dedi.

Anakart konusunda insanlar Gigabyte BIOs a laf ediyor ama fark ettiyseniz Gigabyte anakartlarda ryzen 7000den beri sıfır sıkıntı oldu. Msi Asus işlemci yaktı farklı sorunlar çıkardı.

Ben bundan sonra Aorus Elite erdem devam. Monitörü dahi Aorus alacağım.

Gigabyte harika işler çıkarıyor. Ben eskiden bir MSI fanı idim. Oldum olası Asus sevmem ancak 5090 modelinde de hardware unboxed bugüne kadar ki en iyi model Gigabyte dedi.

Anakart konusunda insanlar Gigabyte BIOs a laf ediyor ama fark ettiyseniz Gigabyte anakartlarda ryzen 7000den beri sıfır sıkıntı oldu. Msi Asus işlemci yaktı farklı sorunlar çıkardı.

Ben bundan sonra Aorus Elite erdem devam. Monitörü dahi Aorus alacağım.
Giga'nın BUOS'lar AMD kanadında gerçekten kötü. GPU kanadında iki taraf için de çok güzel kartlar yapıyor, görünüş olarak da süper kartları var.