Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2323

Becerikli
Bu ekranda takılı kalıyorum:

1708291692055.webp

1708291694351.webp

2 saniye aralıklarla bu iki resim gözüküp gözüküp duruyor. Sorun nedir biri yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir? Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
Kablosuz derken 2.4Ghz adaptörüne sahip bir mouse mu? Eğer öyle ise farklı portlara takılı haldeyken sanal makineyi çalıştırmayı dener misin?

Kablosuz derken 2.4Ghz adaptörüne sahip bir mouse mu? Eğer öyle ise farklı portlara takılı haldeyken sanal makineyi çalıştırmayı dener misin?
2.4Ghz adaptörüne sahip evet. Aklıma şimdi geldi USB Type-C ile kablolu olarakta kullanabiliyorum fareyi, öyle de deneyeceğim.

fare Bluetooth ile bağlanıyorsa BT aygıtını sanal makineye bağlamanız gerekebilir.
Bunu nasıl yapacağım?

Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir? Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.

Son düzenleme:
Çözüm
Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir?
Bağladım da kabloda bir problem var direkt sarj oluyor kullanmama izin vermiyor. Tekrar deneyeceğim.

Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
3.1 var birazdan onu da deneyip yazacağım sonucu.

Aynı sorunu yaşıyorum. Muhtemelen Apple'ın, macOS Ventura ile birlikte USB 1.1 desteğini kaldırmasıyla alakalı bir durum. Yani sanal makine, klavye ve fareyi USB 1.1 olarak görüyor olabilir. Konuyla Alakalı GitHub Sayfası Not: Elimde 2008 model bir MacBook vardı, ona macOS Ventura yamasını kurmaya çalıştığımda bu fare ve klavye ekranıyla karşılaşmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.