Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir? Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Kablosuz derken 2.4Ghz adaptörüne sahip bir mouse mu? Eğer öyle ise farklı portlara takılı haldeyken sanal makineyi çalıştırmayı dener misin?
Üstteki iki grab seçeneğini de işaretleyip deneyin işaretli değilse. Klavye ve fare Bluetooth ile bağlanıyorsa BT aygıtını sanal makineye bağlamanız gerekebilir.
2323
Becerikli
2.4Ghz adaptörüne sahip evet. Aklıma şimdi geldi USB Type-C ile kablolu olarakta kullanabiliyorum fareyi, öyle de deneyeceğim.Kablosuz derken 2.4Ghz adaptörüne sahip bir mouse mu? Eğer öyle ise farklı portlara takılı haldeyken sanal makineyi çalıştırmayı dener misin?
Bunu nasıl yapacağım?fare Bluetooth ile bağlanıyorsa BT aygıtını sanal makineye bağlamanız gerekebilir.
USB aygıtları kısmında Bluetooth adaptörü varsa onu seçmeniz yeterli olmalı.
2323
Becerikli
Yanlış yere mi bakıyorum?USB aygıtları kısmında Bluetooth adaptörü varsa onu seçmeniz yeterli olmalı.
- Makaleler
- 7
Evet. En üstteki Options sekmesinde Input. Hardware değil.
Gerçi BT aygıtlarını paylaş ayarı zaten açıkmış. Başka bir sebebi olmalı. Yarın daha derinlemesine bakayım.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir? Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
Son düzenleme:
2323
Becerikli
Bağladım da kabloda bir problem var direkt sarj oluyor kullanmama izin vermiyor. Tekrar deneyeceğim.
3.1 var birazdan onu da deneyip yazacağım sonucu.Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
Atakan Okur
Başarılı
Aynı sorunu yaşıyorum. Muhtemelen Apple'ın, macOS Ventura ile birlikte USB 1.1 desteğini kaldırmasıyla alakalı bir durum. Yani sanal makine, klavye ve fareyi USB 1.1 olarak görüyor olabilir. Konuyla Alakalı GitHub Sayfası Not: Elimde 2008 model bir MacBook vardı, ona macOS Ventura yamasını kurmaya çalıştığımda bu fare ve klavye ekranıyla karşılaşmıştım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.