Bütçe
20000
Oyun için telefon alınmaz zaten. Konsol al oyun oynayacaksan.
Redmagic telefonların attığı bakış 👍

Oyun için berbat bir telefon değil, iyi.

S22’nin ekran süresinin çok düşük olduğunu ve üzerindeki soğutmanın işlemciyi yeterince soğutamadığını duymuştum. Pil konusunda S23 FE’den daha kötü. Oyun için de hiç önerilmiyor. Normalde oyunlar gayet de oynanır ama throttle yiyor ve oyunlarda büyük FPS kaybı yaşanabiliyor. Oyun performansı aslında iyi ama ısı problemi selam söyledi.

S22'nin ekran süresinin çok düşük olduğunu ve üzerindeki soğutmanın işlemciyi yeterince soğutamadığını duymuştum. Pil konusunda S23 FE'den daha kötü.

İsterse mobil telefonda RTX kart olsun. Platformda oyun yok arkadaşlar. Apple yeni yeni birkaç konsol oyunu getirdi. Olursa öyle olur. Yoksa PUBG Mobile oynamak için boşuna telefon almayın. Biraz vizyon olsun.

S22’nin ekran süresinin çok düşük olduğunu ve üzerindeki soğutmanın işlemciyi yeterince soğutamadığını duymuştum. Pil konusunda S23 FE’den daha kötü. Oyun için de hiç önerilmiyor. Normalde oyunlar gayet de oynanır ama throttle yiyor ve oyunlarda büyük FPS kaybı yaşanabiliyor. Oyun performansı aslında iyi ama ısı problemi selam söyledi.

İsterse mobil telefonda RTX kart olsun. Platformda oyun yok arkadaşlar. Apple yeni yeni birkaç konsol oyunu getirdi. Olursa öyle olur. Yoksa PUBG Mobile oynamak için boşuna telefon almayın. Biraz vizyon olsun.
ben çok fazla oyun oynayan biri değilim zaten telefonda bir iki pubg atarım atsam. Günlük kullanımda akıcı olsun youtube falan discord kullanırken pilide çok berbat olmasın. S23 FE önerir misiniz yani ?

Wreckfest, Warzone Mobile, Genshin Impact, Rainbow Six Mobile, War Thunder Edge, Fortnite… (bana göre adamakıllılar)

Fortnite da android tarafında pek verimli değil, nadiren bazı android cihazlarda 60 FPS desteği var. iOS kısmında yok zaten.

Oyun geliştiricilerine bağlı, daha fazlası gelecek. El konsolunda arama yapabiliyor musun? Cebinde taşıyabiliyor musun? Fotoğraf, video çekebiliyor musun? Arkadaşlarına mesaj atabiliyor musun? Discord’a girip arkadaşlarla arkada sesli sohbet yapabiliyor musun? Elinde her şeyi yapıp seni eğlendirebilecek bir cihaz var.

ben çok fazla oyun oynayan biri değilim zaten telefonda bir iki pubg atarım atsam. Günlük kullanımda akıcı olsun youtube falan discord kullanırken pilide çok berbat olmasın. S23 FE önerir misiniz yani ?
Güzel telefon.