Bütçe
25.000 TL
Kimse bahsetmemis ama tasarimindan rahatsiz olmuyorsaniz alinir. Exynos 2200'e guzel demek saglikli degil ama gunluk hayatta sorun cikaran bir yonga degil. Sogutmasi da yeterli. Hardcore oyun oynuyorsaniz F6 alin zaten.

Bi' telefona da maksimum derece de atayamazsiniz. CPU cekirdekleri amiral cihaz fark etmeksizin 70-80 dereceyi rahatlikla gorebilir. Su an metni yazdigim S23'ten anlik bir ornek, herhangi rahatsiz edici bir isi yok:
Screenshot_20240915_223307_AIDA64.webp
39 derece cart curt takilmayin yani.

Exynos 2200'un node'u da 888 ve 2100'unkinden ikilisinden basarili. CPU'su da GPU'su da daha yuksek perf/watt degerlerine sahip.
GPU verim ornekleri:
20240915_224307.webp

Son düzenleme:
Ben bizzat kendim olarak kullanmadım. Apple ekosistemini tercih ediyorum. İnternette gördüğüklerimi söylüyorum. Ben Tab S6 Lite ve S20'den sonra Exynos almaktansa Kirin almayı bile tercih ederim.
SD 888 öznelinde konuşursak S21 FE ve Realme GT2 cihazlarının karşılaştırmasına bakabilirsin.
İkisi de soba gibi çalışır ama birisi yük altında daha yüksek performansla daha uzun süre çalışır, performans söz konusu ise dereceler önemsizdir.
Vapor Chamber dediğimiz meretin olayı bu.

Yine SD 8 Gen 1 için S22 ve Realme GT2 Pro kıyaslamasına bakılabilir, birisinde ufak bir grafit öbür cihazda ise birkaç katmanlı VC mevcut olmalıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keyfi olarak bazen 60 bazen 120 kullanıyorum. 120Hz kesinlikle 60'a göre cok fark ediyor. Şarj konusunda yenileme hızına bağlı pil düşüş testi var, aşırı bir etki yok zaten. Telefonu kılıfla kullanıyorum, oldukça sağlam. Kamera dizilimi yeterli, önemli olarak ana lens ve telefoto lenste görüntü sabitleme var. Telefoto keşke daha modern bir sensorle gelseydi diyorum ama fiyatı için iyi. Ana sensör sanırım S24 Plus'da bile kullanılıyor, 24 FE de aynı sensorle gelecek. Kamera konusunda güzel donanım. RAW konusunda geceleri çok yüksek ISO ve uzun pozlama dışında her koşulda rahatça kullanabilirsiniz.

Ayrıca oyun odakli olmadığını söylediniz, bu fiyata en premium cihaz bu.

S23 FE'nin fiyat/performans dengesini yenecek cihaz yok piyasada, iyi bir tercih olur.

Teşekkür ederim aklımdaki soru işaretlerini giderdiğiniz için.

Kimse bahsetmemis ama tasarimindan rahatsiz olmuyorsaniz alinir. Exynos 2200'e guzel demek saglikli degil ama gunluk hayatta sorun cikaran bir yonga degil. Sogutmasi da yeterli. Hardcore oyun oynuyorsaniz F6 alin zaten.

Bi' telefona da maksimum derece de atayamazsiniz. CPU cekirdekleri amiral cihaz fark etmeksizin 70-80 dereceyi rahatlikla gorebilir. Su an metni yazdigim S23'ten anlik bir ornek, herhangi rahatsiz edici bir isi yok:

Exynos 2200'un Node'u da 888 ve 2100'unkinden ikilisinden basarili. CPU'su da GPU'su da daha yuksek perf/watt degerlerine sahip.
Prime cekirdegi verim ornekleri:
Eki Görüntüle 83513

Tasarımından rahatsız olmuyorum çok sorun değil benim için, hardcore oyunlarda oynamıyorum.

Teşekkür ederim ısı problemine değindiğiniz için, gerçekten hiçbir soru kalmadı kafamda.

Herkese cevapları için teşekkür ederim :)

S21 FE gördüm bir yerde o yüzden yazıyorum. 1.5 senedir kullanıyorum telefonu. Ne gereksiz sarji gitti, ne kamerası beni üzdü, ne de oyun performansı kötü. Tam bir f/p telefonu. S21 FE böyleyse S23 FE daha iyidir diye tahmin ediyorum.