Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Güzel duruyor, eline sağlık.
- Makaleler
- 9
"Tam Gökova mı burası? diye sormaya geliyordum. Çünkü o dolambaçlı dağ yolu yavaş yavaş aşağıya iniyordu, oradan mı çektin?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Sanırım öyle. Ben de Muğla'ya 1 sene önce gittim. Oradan hatırlıyor gibiyim."Tam Gökova mı burası? diye sormaya geliyordum. Çünkü o dolambaçlı dağ yolu yavaş yavaş aşağıya iniyordu, oradan mı çektin?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Sanırım öyle. Ben de Muğla'ya 1 sene önce gittim. Oradan hatırlıyor gibiyim.
Fotoğraf çekmeyi bilsem kafam kadar HP3 sensör var telefonda, kullanacağım ama gram ilgimi çekmiyor ve doğru kullanmayı beceremiyorum.
Bir kere bizim otobüs o dağ yolundan çıkarken yokuşta kalmıştı.
- Makaleler
- 4
Ben de öyle fotoğraf çekmeyi adam akıllı bilmiyorum. Manzara fotoğrafı çekmeye ilgi duyduğumdan beri bir şeyler deniyorum. Tabii bu bende yeni yeni başladı. Yoksa ben de bir aralar fotoğraf çekmeye zerre ilgi duymazdım. Şu aralar telefonlar epey geliştiği için tek yapman gereken şey doğru açıyı sağlamak. Gerekeni telefonun kendisi yapıyor zaten.Fotoğraf çekmeyi bilsem kafam kadar HP3 sensör var telefonda, kullanacağım ama gram ilgimi çekmiyor ve doğru kullanmayı beceremiyorum.
- Makaleler
- 9
Ben de öyle fotoğraf çekmeyi adam akıllı bilmiyorum. Manzara fotoğrafı çekmeye ilgi duyduğumdan beri bir şeyler deniyorum. Tabii bu bende yeni yeni başladı. Yoksa ben de bir aralar fotoğraf çekmeye zerre ilgi duymazdım. Şu aralar telefonlar epey geliştiği için tek yapman gereken şey doğru açıyı sağlamak. Gerekeni telefonun kendisi yapıyor zaten.
Gökova'da tekne turları vardı samanlıklar içinde. Tam çekmelik ama işte...