Benimki de farksız ama yabancılar bu sorunu yaşamıyor. Yani hatalı üretimleri ülkeye gönderiyorlar.
Eki Görüntüle 188007

Hocam yabancı üretim ile alakalı olsa arkadaşımda da olmaz mı? Benden bir 15 gün önce falan aldı 160 döngü civarında ama oyun oynuyor ve yüksek grafiklerde.

One UI 7 ile başladı. One UI 8 de tek fark cayır cayır yanmıyor yazılıma geçtiğimden beri ama şarjda bir iyileşme olmadı.

Evet gerçekten çok harcamış. Elimde S24 FE var çok daha iyi.

Bir hafta idare edin, tekrar bakın, düzelmezse yollarsınız. Optimize olma ihtimali var.

Sizde süreler nasıl hocam?

Tamam s serisi performans cihazı kabul. 4700 mAh 6.7" dynamic AMOLED buna da kabul. 120Hz ve bunu veriyor buna da kabul ama 4 saat ekran süresi sosyal medya için nedir oyun oynasam tamam diyeceğim de sosyal medyada beklentim 7-8 saat 120Hz olduğu için. Sonuç hüsran.

O zaman muhtemelen hatalı üretimden kaynaklıdır, servislik işi var.
Sat kurtul.

Adaptif pili kapattım. Biraz pili algılarken oyun oynamayı deneyeceğim. Belki düz mantık zoru görünce kolayda daha fazla ekran süresi sağlar.

Anlam vermek zor.
IMG-20250926-WA0012.webp

IMG-20250926-WA0013.webp

IMG-20250926-WA0011.webp

S24 FE One UI 7 ile birlikte. 128 GB, geçen sene ilk çıktığında Samsung Shop'tan alındı. Çıktıktan 1 hafta sonra telefon elimdeydi. 1 senede 2 büyük güncelleme gördü, hiç sıfırlanmadı. Telefonu babam kullanıyor, İnstagram, küçük oyunlar, Whatsapp karışık kullanımı var. Günlük kullanıcı. Hatta S24 FE şu an mesajı yazdığım düz S24'ten daha stabil ve daha serin çalışıyor gibi hissediyorum hep.

Anlam vermek zor.
Eki Görüntüle 188014
Eki Görüntüle 188015
Eki Görüntüle 188016
S24 FE One UI 7 ile birlikte. 128 GB, geçen sene ilk çıktığında Samsung Shop'tan alındı. Çıktıktan 1 hafta sonra telefon elimdeydi. 1 senede 2 büyük güncelleme gördü, hiç sıfırlanmadı. Telefonu babam kullanıyor, Instagram, küçük oyunlar, WhatsApp karışık kullanımı var. Günlük kullanıcı. Hatta S24 FE şu an mesajı yazdığım düz S24'ten daha stabil ve daha serin çalışıyor gibi hissediyorum hep.

Bu fotoğraftan sonra yarın servise gönderme kararı aldım. Telefon %140 pil ile 5 buçuk 6 saat ekran süresi alıyorum parlaklık 0. pil tasarrufu açık belli ki bu cihaz bozuk.

Bu fotoğraftan sonra yarın servise gönderme kararı aldım. Telefon %140 pil ile 5 buçuk 6 saat ekran süresi alıyorum parlaklık 0. pil tasarrufu açık belli ki bu cihaz bozuk.

Sizinki benimkinden kötü hocam. Benimki gene performansı veriyor. Sizdeki tasarrufdayken böyle. Pili korumaya çalışıyordum pilini sömüreceğim fayda etmezse ben de servise gideceğim.