Bugün toplamda 170 şarj (100 + 70) ile 6 saat ekran süresi aldım. Sosyal medya, forum, dizi ve film izlerken işlemci sıcaklığı 56 derece, batarya sıcaklığı ise 48 derece civarında oluyor. Az önce şarjım %30’dayken çay doldurup odaya gidene kadar %28’e düştüğünü görünce konuyu açma gereği duydum. Ayrıca her oyunda drop sorunu yaşanıyor. Neredeyse hiç oyun oynamadığım halde bu durumu fark ettim. Telefonu tutarken sıcaklığından dolayı elim terliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milattan kalma Redmi 12 Pro da 120Hz, ama böyle değil, ekranlık bir durum olduğunu sanmıyorum. Arka planda her şey kapalı ve pil tasarrufunda kullanıyorum yani 60Hz.
Telefonun şarjı %15 seviyesine indikten sonra kapatıp şarjı fulleyip öyle bir kullansanız bakalım değerde(Zaman bazlı) değişim olacak mı?

Batarya sıcaklığı 48 derece mi? Ben hayatımda bu kadar sıcak telefon görmedim galiba, bence bir servise gösterin çünkü dediklerinize göre 60Hz ve güç tasarrufundaysa çok anormal bir durum. Büyük ihtimal yazılımsal bir problem değil.

Şu sosyalde Exynoslu cihaz almayın diyorum ama kimseye dinletemiyorum. Ondan sonra böyle konular açılıyor sürekli. Normal. Maksimum zaten WiFi ile alabileceğin 6-6 buçuk saat ekran süresi o cihazda. Mobil veri kullansan 1-1 buçuk saat ekran süresi daha az veriyor. Isınmasını, bataryası uzun gitmesini, drop yemesini takıyorsanız farklı cihazlara yönelmeliydiniz. Sorun işlemcide. İsterseniz 500 kere servise gönderin, bunun önüne geçemezler. Şu cihazda 8s gen 4 olsa misler gibiydi. Yazık ettiler. Ama hala Exynos alıp bile bile lades olmak da ne bileyim garip.